Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
20,5 °C
облачно с прояснениями

Новости

Вінниця
СОФІЯ ТА ОЛЕКСАНДР СТАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШИМИ ІМЕНАМИ ДЛЯ ВІННИЦЬКИХ МАЛЮКІВ
11 января 2024, 15:08
СОФІЯ ТА ОЛЕКСАНДР СТАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШИМИ ІМЕНАМИ ДЛЯ ВІННИЦЬКИХ МАЛЮКІВ

Серед новонароджених маємо Лієль, Живу, Устима та Іоана

У 2023 році на території Вінницької області на світ з'явилось 8 тисяч 823 малятка. Окрім вже традиційних для українців імен, батьки обирають також оригінальні та рідкісні. 

Загалом у 2023 році на території області народилось 8 тисяч 823 малятка. Це на понад тисячу менше, ніж у 2022 році, 10 тисяч 84 дитини. 

Серед найпопулярніших дівочих імен у 2023 переважали такі: Софія, Злата, Мілана, Соломія, Марія, Анна, Дарина, Аліна, Анастасія, Вікторія. 

А хлопчиків найчастіше називали Олександрами, Артемами, Дмитрами, Тимофіями, Назарами, Денисами, Андріями, Марками, Матвіями та Максимами. 

У 2023 році батьки обрали для своїх малят не лише звичні й традиційні для українців імена, а й оригінальні та рідкісні. І  все частіше серед новонароджених з'являться такі імена, яких навряд чи чули в Україні раніше. 

Торік на Вінниччині народились дівчатка з іменами Авіа-Світанцвітайне, Інфініті-Марта, Нана, Аріелла, Єсфір, Ая, Євніка, Зарічна, Глорія, Мадонна, Вілена, Ділара, Жасмін, Далія, Айла, Джульєта, Юстінія, Лієль, Жива, Каталєя, Мілада. 

Серед новонароджених хлопчиків на світ з'явились Рувим, Ісаак, Каміль, Кімран, Юнус, Ніколос, Акім, Ернест, Устим, Самуель, Відар, Ілай, Ксав'єр, Авель, Рожден та Іоан. 

Загалом, вибір імен для дитини є важливим рішенням для батьків і часто визначається культурними традиціями та модою.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий