Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
02 мая 2024
21,1 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
Розвиток освіти та самопізнання через музику: досвід вінницької молоді
19 марта 2024, 21:28
Розвиток освіти та самопізнання через музику: досвід вінницької молоді

Для вінницької молоді продовжують організовувати різноманітні освітні заходи. Нещодавно студенти Вінницького торговельно-економічного фахового коледжу Державного торговельно-економічного університету взяли участь у дебатах, а студенти Донецького національного університету імені Василя Стуса скористалися можливістю музичної терапії. Про це повідомляє Відділ молодіжної політики ВМР.

Дебати у Вінницькому торговельно-економічному фаховому коледжі Державного торговельно-економічного університету обговорили важливу тему: “Освіта за кордоном до 18 років: за чи проти?”. Захід став платформою для вільного обговорення переваг і недоліків навчання в іноземних навчальних закладах у підлітковому віці. Учасники дебатів поділилися своїми думками про культурний та мовний обмін, розвиток толерантності та можливості навчання за кордоном.

“Студенти, які здобувають освіту за кордоном, акцентували увагу на важливості культурного та мовного обміну, які сприяють розвитку різноманітності та толерантності. Вони також висловили переконання, що такий досвід може допомогти у вирішенні майбутніх завдань на ринку праці, — розповіла вона. — Ті здобувачі освіти, які підтримують українські заклади освіти, висунули аргументи щодо можливої втрати ідентичності та зв’язку з рідною культурою, а також стурбованості за психологічний стан молодих людей, які змушені переїжджати на навчання в інші країни”.

Тим часом у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбувалась музична терапія, де учасникам представили музику як засіб самовираження та самопізнання. Музична арттерапія надала студентам можливість дослідити внутрішній світ кожного учасника та зануритися у звуковий океан, де кожна нота сприяла зціленню та саморозкриттю.

“Такі заходи стають додатковими можливостями для студентів ВМТГ розширити свої знання та дослідити нові горизонти в освітньому та особистісному розвитку та самовираження”, — прокоментувала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак.
Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий