Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 мая 2024
18,2 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
Продовжили термін реєстрації на програму «Муніципальне житло» у Вінниці. Податися можна до 3 березня
23 февраля 2023, 17:33
Продовжили термін реєстрації на програму «Муніципальне житло» у Вінниці. Податися можна до 3 березня

У Вінниці триває реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади». Подати документи можна до 3 березня. 

Відповідне рішення затвердили 23 лютого на виконкомі Вінницької міської ради.

«Для військовослужбовців за контрактом, медиків, освітян та науково-педагогічних працівників є можливість скористатися кредитними коштами за державною Програмою єОселя строком до 20 років під 3%. Оформити заявку можна в додатку «ДІЯ»», — сказав директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов.

Нагадаємо, вартість реалізації 1м² об’єкта інвестування - 27 900 (двадцять сім тисяч дев’ятсот) гривень, яка може змінюватися в сторону збільшення, залежно від цін на будівельні матеріали, в межах чинного законодавства. Реєстрацію розпочали 13 лютого. 

Новий об'єкт зведуть на вулиці Привокзальній, 30.  Десятиповерховий житловий будинок на 181 квартиру з підземним паркінгом на 76 паркомісць, облаштованим під укриття. Будівництво ведеться монолітно-каркасним методом з дотриманням новітніх енергозберігаючих технологій. Об’єкт облаштовується всіма необхідними інженерними системами та комунікаціями.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий