Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
20,7 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
Понад п'ятьом тисячам вінничан вже повернули понад 16,6 млн грн податків
14 декабря 2023, 20:18
Понад п'ятьом тисячам вінничан вже повернули понад 16,6 млн грн податків

За результатами декларування громадянами доходів протягом цього року правом на податкову знижку скористались майже 5,5 тисяч вінничан.

Про це 14 грудня інформує Головне управління ДПС у Вінницькій області.

Серед тих, хто скористався знижкою найбільша кількість тих, хто сплачував кошти на користь закладів освіти - майже 3,6 тис. громадян. Ще понад 1,8 тис. мешканців Вінниччини - сплачували минулоріч страхові платежі. Решта - це ті, хто користувався іпотечним кредитом, оплачували: будівництво (придбання) доступного житла, допоміжні репродуктивні технології, благодійні внески та переобладнали транспортні засоби на використання газу.

За наслідками розрахунків тим, хто претендував на отримання податкової знижки загалом до повернення нарахували 18,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб, з яких на понад 16,6 млн грн вже повернули, - інформує Головне управління ДПС у Вінницькій області.

Кампанія з декларування для громадян, які мають підстави скористатися податковою знижкою за витратами, понесеними упродовж 2022 року, завершиться останнього дня поточного року, тобто 31 грудня 2023 року. На наступний рік це право не переноситься.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий