Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
07 июля 2024
27,1 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
Платники податків Вінниччини сплатили понад півмільярда військового збору
04 июля 2024, 17:23
Платники податків Вінниччини сплатили понад півмільярда військового збору

За перше півріччя поточного року платники податків Вінниччини перерахували до зведеного бюджету 15 млрд 416,4 млн грн податків і зборів. Цей показник перевищив цифру за січень-червень минулого року майже на 2 млрд 765,0 млн грн.

Про такі здобутки під час святкового зібрання за участі керівництва Вінницької ОВА та Вінницької обласної ради з нагоди Дня податківця України повідомила в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат.

Зокрема, очільниця податкової служби регіону зазначила: «До державного бюджету, із загальної суми надходжень, було перераховано понад 8,1 млрд грн, місцеві бюджети загалом отримали майже 7,3 млрд грн”.

За словами Оксани Домерат за цими вагомими показниками – сумлінна праця платників податків Вінниччини, яка сприяє нашій якнайшвидшій перемозі та відновленню економічного розвитку країни.

Також упродовж січня-червня 2024 року платники податків Вінниччини перерахували до держбюджету 552 млн 233,2 тис. грн військового збору. За словами в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Оксани Домерат зазначений результат на 81 млн 965,1 тис. грн перевищує аналогічний показник І півріччя минулого року.

Посадовець нагадала, що відповідно до законодавства військовий збір формує доходи державного бюджету і спрямовується до нього у повному обсязі.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий