Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
17 сентября 2024
24,0 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
Олексій Качан зі Жмеринки увійшов у ТОП-10 найкращих вчителів України
16 сентября 2024, 14:02
Олексій Качан зі Жмеринки увійшов у ТОП-10 найкращих вчителів України

Педагог зі Жмеринки Олексій Качан увійшов до десятки найкращих вчителів України. Після початку повномасштабної війни він переїхав із Лиману на Вінниччину та продовжує розвивати свій проєкт “Цікава фізкультура”.

У Жмеринському ліцеї №3 на його уроках діти грають у сніжки, кидають комети, бігають під веселкою та беруть участь у естафетах.

“Ще у 2019 році ми започаткували авторський проєкт ‘Цікава фізкультура’, який поширювали через інтернет. Разом із вчителями Донеччини ми показували, як зробити уроки фізкультури захопливими та цікавими”, — розповів Олексій Качан Суспільному.

Учитель заохочує дітей до здорового способу життя через ігрову форму. Він працює з учнями молодших класів і переконаний, що діти повинні радіти кожній хвилині на уроці. Для занять використовуються різні ігрові інструменти: парашути, драбини, сніжки, комети, а також сучасні технології, такі як віртуальна реальність та ігрові консолі.

Олексій Качан потрапив до ТОП-10 вчителів за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024, куди подали заявки 3 000 педагогів. Він зазначив, що вже вважає це великою перемогою:

“Ми стали частиною глобальної спільноти, і це неймовірно”.

Його колега, Наталія Левицька, підтримує Олексія:

“Нова українська школа — це про сучасних дітей, які хочуть чогось яскравого й цікавого. Олексій Анатолійович дає їм це на всі 100%”.

Переможців Global Teacher Prize Ukraine 2024 оголосять 5 жовтня. Олексій Качан, у разі виграшу, планує реалізувати національний марафон “Цікава фізкультура”, щоб демонструвати новітні підходи до фізкультури по всій Україні.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий