Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
16 июля 2024
34,3 °C
ясно

Новости

Вінниця
На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу
14 мая 2024, 23:24
На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу
  • Підпал у Жмеринському районі призвів до знищення не тільки природної рослинності, а й малини та системи її поливу на приватній ділянці. Штраф за таке порушення становить від 3060 до 6120 гривень.

У Вінницькій області чоловіка оштрафували за те, що він спалив рослинність у селі Попівці Жмеринського району. Це сталося ще в кінці березня 2024 року.

Вогонь знищив не лише природну рослинність, але й насадження малини та систему її поливу на присадибній ділянці іншої людини.

Інспектори Державної екологічної інспекції у Вінницькій області склали на порушника адміністративний протокол за першою частиною статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф від 3060 до 6120 гривень.

Рятувальники закликають жителів області дотримуватися правил пожежної безпеки та не спалювати сухотрав'я. Необережне поводження з вогнем може призвести до серйозних наслідків.

Додаткова інформація:

  • Спалювання рослинності може призвести до серйозних наслідків, таких як шкода довкіллю, знищення майна та загроза життю людей.
  • За порушення правил пожежної безпеки передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.
  • Рятувальники рекомендують утилізувати сухостій безпечним способом, наприклад, компостувати або подрібнювати.
Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий