Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
18 мая 2024
18,0 °C
облачно с прояснениями

Новости

Вінниця
“Молчи, я тебя зарежу”: на Вінничині скандал через російські пісні
26 сентября 2023, 08:38
“Молчи, я тебя зарежу”: на Вінничині скандал через російські пісні

В одному з селищ Вінницької області конфлікт через пісні російських музикантів, які підтримують війну проти України, закінчився погрозами.

Про інцидент розповів начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко. Він оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook фрагмент самого конфлікту. На ньому жінка кричить: “Молчи, ***, х**ол ***, я тебя, ***, зарежу”. Водночас чоловік каже: “Какая Украина, мы в Украине живем?”.

За словам Іщенка, місцеві мешканці під час відпочинку гучно увімкнули в колонках пісні російських виконавців, які активно підтримують війну. Двоє хлопців зробили їм зауваження, коли проходили повз. Після цього господиня вибігла до них з ножем та криками.

“Невдовзі приєднався її чоловік, голова сімейства та батько шістьох дітей, також з цікавими антиукраїнськими висловлюваннями: “Какая Украіна, ми в Украінє живьом…? Хлопці відповідали, що війна в країні, гинуть люди, але ж подружжя не розуміло чи не хотіло розуміти”, – пояснив він. 

https://www.facebook.com/watch/?v=1032116367801693

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за підозрою у причетності до колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1), також вони нададуть оцінку діям жінки, яка кидалася на людей з ножем.

На відео можна побачити і вибачення учасників конфлікту. За словами поліцейського, вони кажуть, що так поводяться, бо односельці їх ображають.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий