Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
17 сентября 2024
23,9 °C
небольшая облачность

Новости

Вінниця
Блогерку з Вінниці включили до бази «Миротворця»
17 июля 2024, 23:15
Блогерку з Вінниці включили до бази «Миротворця»

Блогерку Настю Умку (Анастасію Уманець, Анастасію Туркот) з Вінниці включили до бази пошукового сайту «Миротворець», який відслідковує контакти та медійну активність осіб, яких вважають посібниками ворогів.

Вінницьку блогерку внесли у базу після того, як вона оприлюднила пост на власних каналах в соцмережах після удару по Охмадиту.

«Мені здається, що всі вже так за*балися, нікому не потрібні кордони 91 року. Уже всі люди хочуть миру, спокою і просто жити. (…) Ніяких дій влади я не бачу. Не бачу взагалі позитивного розвитку цих всіх подій”, — говорила вона».

Як зазначала сама Уманець, її викликали до СБУ. Після обстрілу дитячої лікарні “Охматдит” 8 липня дівчина разом із низкою інфлюенсерів закликала до “миру” з країною-терористкою Росією.

«Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати цю публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень», – зазначають у «Миротворці».

Блогерка.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий