Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
20,7 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
Безпека в Інтернеті: для вінницьких школярів проводять тренінги
23 апреля 2024, 13:11
Безпека в Інтернеті: для вінницьких школярів проводять тренінги

У Вінницьких школах проводять заходи для того, щоб діти могли захистити себе та свої особисті дані під час користування Інтернетом. Ці заходи впроваджуються в рамках проєкту “Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті”.

Мета проєкту полягає в тому, щоб навчити дітей розпізнавати та уникати онлайн-загроз, спілкуватися в Інтернеті безпечно й відповідально, а також зберігати себе від різних форм онлайн-насильства.

Організаторка тренінгів, Елеонора Руденко, пояснює, що всі курси адаптовані до вікових особливостей дітей. Вона зауважує, що багато школярів не усвідомлюють ризики, які приховуються в онлайн-світі, і часто розголошують свої особисті дані в мережі.

“Розвиток цифрового світу створює нові виклики для підлітків, і вони можуть потрапити в інформаційну халепу. Тому ми вирішили провести такі тренінги, щоб школярам розповісти про ці загрози”, — пояснює Елеонора Руденко.

Директорка департаменту освіти, Оксана Яценко, додає, що такі заходи з кібербезпеки допомагають дітям отримати необхідні знання та навички для безпечного користування Інтернетом.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий