Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
05 октября 2024
18,2 °C
небольшой дождь

Новости

Вінниця
16 липня не вимикатимуть електрику на Вінниччині, щоб виміряти кількість споживання
06 июля 2024, 01:28
16 липня не вимикатимуть електрику на Вінниччині, щоб виміряти кількість споживання

З 9 по 24 липня в Україні проводитимуть вимірювання фактичного споживання електроенергії в кожній області. На добу зніматимуть всі обмеження, щоб зафіксувати показники. На Вінниччині світло не вимикатимуть 16 липня.  

"В кожній області в один із днів протягом цих двох тижнів не буде обмежень. Це необхідно для того, щоб були проведені вимірювання фактичного споживання в кожній області. Такі виміри проводяться щороку  - взимку та влітку  - і дають можливість нам більш чітко прогнозувати режими роботи енергосистеми країни. Аналіз цих даних дозволить в подальшому забезпечити більш рівномірний та коректний розподіл наявної в системі потужності між регіонами. Крім того, ми зможемо отримати більш точні дані про те, як розвивати енергосистему, підвищуючи її стійкість до російських атак. Тобто, це дасть змогу більш точно визначити, де потрібно реалізувати проєкти з децентралізованої генерації в першу чергу і прорахувати оптимальні рішення для кожного регіону", - зазначають у національній компанії.

У Вінницькій, Запорізькій та Рівненській областях процедуру здійснюватимуть 16 липня. Одночасно в регіонах, де не проводяться виміри в конкретний день, обмеження споживання можуть бути дещо змінені.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий