Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
28 марта 2024
15,1 °C
небольшой дождь

статьи

Секс
З віком жінка стає байдужою до чоловіків: як з цим боротися
02 марта 2020, 17:30
З віком жінка стає байдужою до чоловіків: як з цим боротися

У кожної жінки є вік коли чоловіки їй стають байдужі … І в сексуальному сенсі, і взагалі. У одних це відбувається ближче до пенсії, у інших в районі клімаксу, а треті зовсім вирішують це до тридцяти.

Головна ознака — вона тітка! З поганої зачіскою, втомленими очима і відкладеннями в непотрібних місцях. Нудна, буркотлива, і з обрізаними крилами. Що з нею сталося? Вступила в вік, коли чоловіки не потрібні, здалася під вантажем образ і розчарувань.

Як же зрозуміти, що таке сталося? Жінка начебто покриває своє серце залізом. Сила її болю така, що вона вирішує нікому більше до нього не підпускати. Вона перестає довіряти чоловікам, шукати чоловіків і навіть в думках не хоче уявити, що є чоловік, який готовий в неї закохатися. Розплата за спокій крижаного серця дуже велика. Мимру зі службового роману пам’ятаєте? Ось, це вона.

— Причому тут серце? — запитає хтось. Чоловіки — це ж в основному про інший орган. Можна спокійно їх використовувати, не відчуваючи ніяких душевних мук. Я б, може, і погодилася. Але ж у жінки серце завжди причому, правда?

Жінку омолоджують і роблять красивіше тільки ін’єкції в саме серце. Тут немає місця простій сексуальної механіці, хоча і вона дуже важлива.

Ви коли-небудь помічали, що закохана жінка хороша навіть на відстані? Навіть коли не бачить коханого, а спілкується з ним дзвінками і смс-ками. Секс у неї в голові, а гарнішає в реальності? Як так?

А все тому, що любов і пристрасть дійсно готові творити з нами чудеса. Омолоджувати, робити красивими. Але відбувається це тільки з тими, хто в любов вірить. Іншим так і доведеться доживати свій вік тітками. І справа навіть не в зморшках, а у віковій пилу розчарувань в очах.

Так що якщо мене запитають, до якого віку жінці потрібні чоловіки, я скажу — до останнього подиху. Знаю що боляче, що іноді страшно важко, і відчуваєш порожнечу, і розчарування, і готовий вже обрости своє серце льодом, аби цього не було … Але — не можна. Не тіткою ж вмирати.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий