Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 апреля 2024
5,9 °C
небольшой дождь

статьи

ЯК ОБРАТИ ТАМАДУ НА ВЕСІЛЛЯ
29 января 2013, 00:00
ЯК ОБРАТИ ТАМАДУ НА ВЕСІЛЛЯ
Це питання задають собі всі молодята. Тим паче, що такі послуги пропонують десятки кандидатів. А це дуже важлива фігура на весіллі. Від нього багато в чому залежить настрій свята. Його пошуком бажано зайнятись чим раніше, мінімум за місяць до весілля. А якщо весілля приходиться на час "Весільного бума" - з кінця весни до початку осені, то краще ще раніше.
Він повинен мати організаторські здібності, вміти красиво говорити, зацікавити гостей. Але піклуючись про гостей, не варто забувати, що в такий день, як одруження, все повинно крутитися навколо головних героїв – молодят. Тому, при зустрічі потрібно домовитися про те, в якому стилі буде відбуватися весільне торжество, а вже, виходячи із загальної стилістики, розглянути варіанти сценаріїв, конкурсів, порядок надання слова тостами і багато інших моментів. Щоб оцінити підходить вам той чи інший тамада, найкращий спосіб - це познайомитися з ним, і, обов'язково, подивитися відеоролики з інших весіль. Професіонал ні за що не стане нав'язувати свої послуги. Крім того, він сам запропонує вам подумати і поспілкуватися з іншими претендентами, адже в місті не один ведучий на весілля. Дізнайте точно, тривалість робочого часу тамади, чи він працює до останнього гостя чи обумовлену кількість годин. Ви повинні, також, знати сценарій вечора, щоб не отримати неприємний сюрприз. Дізнайтеся чи працює тамада на весіллі з іншими колективами. Можливо, ведучий проводить вечір разом зі своїми музикантами. Який має бути відсоток передоплати, і в який термін до весільного дня потрібно зробити замовлення.
Добре було б і врахувати кого ви бажаєте бачити ведучим весілля: чоловіка чи жінку, одного ведучого чи команду, молодого чи з досвідом. Тут існує багато стереотипів, наприклад, що тамада – це чоловіча професія, молодий ведучий не наведе контакт з «тими, кому за…», а дорогий київський шоумен, значно крутіший за колегу з переферії. Насправді, усе може вийти навпаки, бо чітких правил тут не існує.
І, наостанок, чи варто запрошувати професіонала, чи можна обійтися власними силами - вирішувати вам. Усе залежить від фінансових можливостей, кількості гостей, співвідношення між ними родичів і друзів. Якщо ви відзначаєте весільну урочистість у вузькому колі, де усі знайомі не один рік і уміють веселитися разом, відпадає необхідність професійного ведучого. Іншого підходу вимагає весілля "широкого розмаху" - тут положення зобов'язує присутності на весіллі ведучого. А тамада, яким би професіоналом він не був, не може сподобатися абсолютно всім гостям. Головне, щоб він сподобався молодятам!
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий