Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
8,8 °C
небольшой дождь

статьи

Все для дому та саду
ІТАЛІЙСЬКИЙ РАДАР-ДЕТЕКТОР APRO20 З ЄВРОПИ ДЛЯ СКЛАДСЬКИХ ЧИ АНГАРНИХ КОНСТРУКЦІЙ: В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ РОЗКАЖУТЬ ФАХІВЦІ VOROTA24.UA
07 марта 2024, 22:01
ІТАЛІЙСЬКИЙ РАДАР-ДЕТЕКТОР APRO20 З ЄВРОПИ ДЛЯ СКЛАДСЬКИХ ЧИ АНГАРНИХ КОНСТРУКЦІЙ: В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ РОЗКАЖУТЬ ФАХІВЦІ VOROTA24.UA

Дуже важливо, щоб промислове підприємство мало весь необхідний спектр оснащень та ресурсів для того, щоб виробничий процес був постійним, безпечним та швидким. Автоматичні ворота на завод також потрібно устатковувати належним функціоналом, до числа яких відноситься пристрій командного управління, про який і піде мова далі. За допомогою такого обладнання налагоджується робота підйомних промислових воріт, та забезпечується повний доступ до всіх можливостей конструкції без необхідності безпосереднього втручання у механізми. Так, наприклад, микрохвильовий радар APRO20 від італійського заводу GUGLIELMI S.N.C. відрізняється високою якістю, функціональністю та універсальністю, адже таким пристроєм можна обладнати будь-яку в’їзну систему складського призначення. Крім того, радар має сертифікати якості світового рівня. Дізнайтесь більше про сучасні системи управління в матеріалі від фахівців компанії «ВОРОТА 24 Київ» прямо зараз.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОМИСЛОВОГО ОБЛАДНАННЯ APRO20 З ЄВРОПИ

Пристрій вироблено в Італії, та призначений він для управління в'їзними промисловими конструкціями підйомного, складного чи рулонного типу. Такі складські конструкції можуть додатково бути оснащені автоматичними дверима, доводчиками або іншими девайсами, які надають більшої універсальності та функціональності брамі. Надійний пристрій передає всі протрібні команди безпосередньо до автоматики. Важливо знати, что максимальна висота монтажу обладнання не повинна перевищувати 6 метрів. Радар-детектор відрізняється захистом від вологи IP65, тому може використовуватись у приміщеннях з нестабільним мікрокліматом. Швидкість виявлення рухомих об'єктів становить 0,1 м/с. Напруга живлення пристрою 12 - 24В, а частота — 9,90 гГц. Діапазон робочих температур коливається в диапазоні -20 ° C до + 55 ° C. Корпус радара виготовлений з ударостійкого ABS-пластика. Вартість обладнання вар’юється від 4100 грн в залежності від додаткового оснащення та доповнень.

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА В ЦЕХ: ЯКІ ВАРТО ОБИРАТИ КОНСТРУКЦІЇ, ЩО СУМІСНІ З ІТАЛІЙСЬКИМ ПРИСТРОЄМ КОНТРОЛЮ

Крім надійності та функціональності варто обирати ще й сучасні в’їзні системи для ангарів, складів або промислових приміщень. Тому звертаємо увагу на конструкції від польського виробника Wisniowski з серії MakroPro 2.0. Такі підйомні полотна виготовляються з надійної сталі, при чому стулка (40 мм) має утеплення в якості пінополіуретану. В стандартній комплектації промислові автоматичні ворота відрізняються високим робочим ресурсом — від 25 тис.циклів при максимальних розмірах — 8000х7500 мм.Такі ангарні конструкції надійно захищають від надлишкових звуків, адже мають показник шумоізоляції 23/24 дБ. Італійський радар APRO20 від GUGLIELMI S.N.C повністю сумісний з такими конструкціями, які додаткового можуть бути устатковані захистом від розриву троса та від розриву пружин (для кожної), береговою планкою, безпечною панеллю. Бажаєте дізнатись більше про сучасні ворота на автомийку, або подивитись дизайнерські рішення для облаштування промислового прорізу, то переходьте за посиланням: https://vorota24.ua/sektsionnye-vorota-promyshlennye/.

ДЕ ВАРТО ПРИДБАТИ СКЛАДСЬКІ ВОРОТА ПІДЙОМНОГО ТИПУ З СИСТЕМАМИ КОНТРОЛЮ ТА ДОСТУПУ ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ?

Звертайтесь до фахівців vorota24.ua, адже ми пропонуємо виключно якісну та сертифіковану продукцію з гарантією від виробника та компанії. Якщо ви бажаєте дізнатись більше про сучасні девайси та системи контролю, то дзвоніть по номерам телефонів: 067 690-24-24, 050 993-70-77, і кваліфіковані менеджери не тільки нададуть розгорнуту інформацію стосовно строків поставки, монтажу продукції, але й запропонують вигідні умови для оформлення покупки. Більше того, лише в салоні компанії «ВОРОТА 24 Київ», який знаходиться за адресою: вул. Кирилівська, 69-В, придбайте детектор радар APRO20 зі знижкою в 5%! Поспішайте!



 

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий