Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 марта 2024
0,7 °C
снег

статьи

Все для дому та саду
ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВІДКАТНІ ВОРОТА ДЛЯ ЗАХИСТУ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: ЧОМУ ВОНИ РЕКОМЕНДОВАНІ СПЕЦІАЛІСТАМИ БРАМА МАРКЕТ
06 марта 2024, 19:03
ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВІДКАТНІ ВОРОТА ДЛЯ ЗАХИСТУ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: ЧОМУ ВОНИ РЕКОМЕНДОВАНІ СПЕЦІАЛІСТАМИ БРАМА МАРКЕТ

По огорожі будинку та в'їзній системі судять про особу власника будинку. Тому всі прагнуть того, щоб рухома конструкція була красивою. Важливо, щоб її стиль збігався з екстер'єром та архітектурним напрямком будинку. Але при цьому багато хто забуває, що основне завдання виробу – це захист ділянки. З урахуванням цього фактора, система повинна бути не тільки естетично привабливою, але і зносостійкою. Кращим варіантом для котеджів та заміських особняків є автоматичні в'їзні ворота відкатного типу. На сьогоднішній день фахівці нашого торгово-виробничого підприємства рекомендують саме таку конструкцію. На це є цілий ряд вагомих причин. Зокрема, вони довговічні, прості у використанні та виготовляються в широкому асортименті. Але це далеко не всі переваги, якими володіють роздвижні ворота для заміського будинку. Також такий тип відкриття в останні роки став дуже популярним в Європі. У тому числі завдяки праці відомого польського виробництва Wisniowski, що створив кілька успішних колекцій.

ОБИРАЄМО СУЧАСНІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ: ЧОМУ РЕКОМЕНДУЮТЬСЯ ВІДКАТНІ СИСТЕМИ

Перша перевага, на якій акцентується увага – це економія простору у дворі. На відміну від розпашних модифікацій, відкатні не займають таку кількість місця. В цьому випадку стулка рухається паралельно полотну, а не відкривається всередину або назовні ділянки. Таке рішення значно економить місце та його можна використовувати для інших задач (ландшафтний дизайн, гараж та багато іншого). Стулка може рухатися в будь-якому напрямку, який буде зручним замовнику. Крім того, виріб легко відкривається вручну, але при бажанні можна встановити електричний привід. За допомогою автоматики вулична система працює швидше з мінімальним застосуванням зусиль. При цьому саме наявність приводу продовжує потенційний термін служби виробу. Ще одна причина, чому для побутової експлуатації рекомендується установка відкатних воріт – відсутність особливого догляду. Є необхідність тільки в періодичних профілактичних роботах, як і з розпашними конструкціями. Для виробів з відкатним типом відкриття може застосовуватися практично будь-який матеріал: сталь, профнастил, алюміній, дерево та подібне. Тому якість конструкції безпосередньо залежить від сировини та кріпильних елементів, які використовуються. Фахівці нашої мережі-салонів радять звернути увагу на сталеві моделі. Також з цієї причини вони широко застосовуються не тільки в побутовій, але і в промисловій експлуатації. Така конструкція є більш надійною та зносостійкого, підходить для великих навантажень. Відкатні системи присутні у всіх цінових сегментах, як бюджетних так і преміальних. Можуть мати практично будь-який дизайн та виготовлятися в індивідуальному оформленні.

ЯКІ МОДЕЛІ ПРОПОНУЄ ПОЛЬСЬКИЙ ВИРОБНИК ВОРІТ WISNIOWSKI: ОЦИНКОВАНІ ВІДКАТНІ КОНСТРУКЦІЇ

Даний бренд є провідним в європейських країнах. Його продукція відрізняється функціональністю, довговічністю та конкурентно високою якістю. Всі вироби відповідають європейським нормам безпеки. Особливо, коли мова йде про виготовлення воріт у двір. Wisniowski прийняли ряд рішень, завдяки чому їх в'їзні системи стали унікальними на ринку. Найважливіше – це розміщення автоматики в опорному стовпі. Він знаходиться всередині короба, що захищає його від поганих погодних умов та несанкціонованого доступу. Контактувати з ним буде тільки власник зсувної конструкції. Також це рішення подовжує потенційний термін служби приводу. Крім того, для даної моделі пропонується широкий вибір сучасної автоматики. Після підготовки фундаменту, стулка буде пересуватися на роликах трохи вище рівня землі. Завдяки цьому, полотно не стикається з підлогою, не псується зовнішній вигляд та не зноситься. Ще однією особливість відкатних систем Wisniowski є інноваційна запатентована технологія Duplex. Вона включає в себе гаряче цинкування, залізне фосфатування та бесхромову пасивацію. Заключний етап – це спеціальне порошкове покриття. Таким чином, виріб не контактує з киснем і не окислюється. Продукція має гарантію на захист від корозії 10 років. Більше конструкцій за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/wisniowski-ukraine-kiev/

ДЕ ЗАМОВИТИ НАДІЙНІ СТАЛЕВІ ОЦИНКОВАНІ ВОРОТА: ШИРОКИЙ ВИБІР СУЧАСНИХ МОДЕЛЕЙ У ДВІР

У нас в каталозі представлені найрізноманітніші вироби конкурентно високої якості. Більш того, в Україні ми є офіційними партнерами заводу Wisniowski. Тому у нас можна купити ворота з оцинкованої сталі за найвигіднішими цінами. У нас представлені оригінальні та сертифіковані моделі, на які гості шоу-руму можуть отримати персональну знижку. Він знаходиться на вул. Городоцька, 286Б. Приїжджайте в салон «ВОРОТА 24 Львів» за кваліфікованою консультацією від менеджера. Вам допоможуть підібрати модель, яка відповідає саме вашому бюджету та технічним вимогам. Монтаж відкатної системи обговорюється додатково. Безкоштовна консультація та розрахунок вартості можливі як в офісі, так і за телефонами: 067 690-24-24 , 050 993-70-77.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий