Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
9,2 °C
дождь

статьи

Все для дому та саду
ДІЗНАЙМОСЯ ОСОБЛИВОСТІ ГАРАЖНИХ ВОРІТ GANT PLUS: РОЗГЛЯНЕМО АКТУАЛЬНІ ЦІНИ У ПОПУЛЯРНИХ РОЗМІРАХ ТА КОЛЬОРАХ
06 марта 2024, 19:04
ДІЗНАЙМОСЯ ОСОБЛИВОСТІ ГАРАЖНИХ ВОРІТ GANT PLUS: РОЗГЛЯНЕМО АКТУАЛЬНІ ЦІНИ У ПОПУЛЯРНИХ РОЗМІРАХ ТА КОЛЬОРАХ

Якщо ви хочете найкращим чином подбати про збереження транспортного засобу, то для цього знадобиться встановити якісну підйомну систему. Модель конкурентно високої якості зможе захищати автомобіль від дій зловмисників, а також погані погодні умови. Тому виготовлення воріт, ціна яких відповідає конкурентним характеристикам, є складним процесом. В такому випадку, виріб створюється на сучасних підприємствах, оснащених професійним обладнанням. І якщо в даний момент ви знаходитесь в пошуках такої моделі, зверніть увагу на колекцію Gant Plus. Це популярні гаражні системи високої якості. Великий попит вони мають завдяки зносостійкості і функціональності. Gant Plus являє собою теплі автоматичні ворота з сендвіч-панелей. Крім численних позитивних відгуків, їх також рекомендують фахівці для установки в приватному секторі. Пропонуємо розглянути їх характеристики, особливості, а також цінову політику в різних розмірах та колірних рішеннях.

У ЧОМУ ПОЛЯГАЮТЬ ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМИ GANT PLUS: РОЗГЛЯНЕМО ДЕТАЛЬНІШЕ ГАРАЖНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА

Дана модель відрізняється надійністю і довговічністю. Виріб складається з якісних європейських комплектуючих. Повністю відповідає європейським стандартам якості і безпеки. Сендвіч-панелі 40 мм виробляються на заводі У Чехії і мають всю необхідну сертифікацію. Така товщина забезпечує високу термоізоляцію. У стандарті присутній захист від защемлення пальців, а місток холоду відсутній. Всередині сендвіч-панелей використовується особливий ущільнювач енергофлекс. Він же допомагає домогтися більшої герметизації. Також використовується щільний пінополіуретан. Це матеріал, який є екологічно чистим, а також відомий своїми енергоефективними властивостями. Утеплені ворота в гараж мають посилену конструкцію. У даній модифікації товщина профілю складає 1,5 мм. Торсіонно-пружинний механізм є оцинкованим і в стандарті розрахований на 25 000 циклів. Нижній кронштейн має можливість натягу и регулювання троса. Петлі також є посиленим, а сталевий лист має полімерне покриття. Виробник Gant пропонує багато варіантів, як оформити підйомні ворота на гараж. На вибір даються не тільки відтінки, а й структура панелей. Також є багато додаткових опцій. Однак, пам'ятайте, що конструкція повинна встановлюватися тільки фахівцями. 

ОБИРАЄМО ГАРАЖНІ ВОРОТА ВІД ВИРОБНИКА GANT: ЦІНИ НА ПОПУЛЯРНІ РОЗМІРИ У РІЗНИХ КОЛЬОРАХ

Вартість, а також розмір безпосередньо залежать від обраного типу балансування полотна. Однак, на дизайн це не поширюється: варіанти оформлення однакові для обох випадків. Для торсіонного механізму максимальний розмір 3080Х5000 мм. Ціна становитиме 1395 євро в стандарті, оскільки це максимальні параметри. А ось мінімальний розмір 1830Х2000 і вартість 529 евро в базовій комплектації в базових відтінках. Автоматичні ворота з сендвіч-панелей, засновані на пружинних розтягування, мають максимальну висоту 3800 мм, а ширину - 3500 мм. Але розмір 3080Х3500 мм для замовлення наразі недоступний. Пропонується широка сітка для вибору параметрів. Розмір 3080Х2800 мм буде мати вартість від 797 євро в стандарті. Габарити 2470Х3500 відпускаються за ціною 778 євро в базовій комплектації. Також зверніть увагу, що з націнкою пропонуються наступні варіанти фарбування полотна: графіт (5%), золотий або темний дуб, венге (5%) і золотий дуб фільонка з максимальною шириною 3700мм (15%). Сучасні ворота для гаража можуть бути обладнані автоматикою. У нашому салоні пропонується великий вибір моделей. Побачити доступні електричні приводи можливо за посиланням: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/garazhnye-vorota-doorhan-odessa/

ПРОФЕСІЙНЕ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ ЛЬВІВ: ДЕ ЗНАЙТИ ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ОРИГІНАЛЬНИХ МОДЕЛЕЙ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

В нашій мережі салонів ви можете замовити якісні підйомні конструкції Gant. Наша торгово-виробнича компанія є офіційним партнером даного бренду, а також всіх інших виробників, представлених на сайті. Отримайте консультацію, відвідавши шоу-рум на вул. Городоцька, 286 Б. Також її можна отримати за телефонами: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14. Станьте клієнтом салону «ВОРОТА 24 Львів» і отримайте приємну знижку на своє замовлення.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий