Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
01 мая 2024
20,1 °C
ясно

статьи

Все для дому та саду
ЧОМУ АВТОМАТИКА НА ВОРОТА ВІДКАТНОГО ТИПУ – НАЙПОПУЛЯРНІША ДОДАТКОВА ОПЦІЯ?
06 марта 2024, 19:01
ЧОМУ АВТОМАТИКА НА ВОРОТА ВІДКАТНОГО ТИПУ – НАЙПОПУЛЯРНІША ДОДАТКОВА ОПЦІЯ?

Монтаж обладнання для дистанційного та віддаленого контролю доступу дозволяє підвищити зручність експлуатації. Приводи випускаються двох типів: гідравлічні та електромеханічні. Другі більш популярні через доступну вартість і хороші технічні характеристики. Автоматичне керування монтується на всі типи в'їзних систем і може контролюватись за допомогою кодової клавіатури, дистанційного пульта, стаціонарної кнопки, зчитувача безконтактних носіїв та інших елементів. Вартість воріт з автоматикою формується виходячи з обраних характеристик обладнання та виробника. Найчастіше, монтаж електроприводу разом із в'їзною системою обходиться дешевше, ніж купівля виробів окремо. До того ж автоматизованими після установки можуть бути не всі типи конструкцій, про що потрібно знати заздалегідь.

У ЧОМУ ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРОТ?

Обладнання для дистанційного контролю доступу складається з приводу та блоку управління, що приймає команди. Відкатні моделі передбачають встановлення зубчастої рейки, якою рухається шестерня. Завдяки використанню зносостійких матеріалів обладнання здатне прослужити багато років, зберігаючи первісні характеристики. У разі аварії механізм може переводитись в ручний режим керування за допомогою вбудованої системи розблокування. Додатково можна встановити аксесуари безпеки: фотоелементи, сигнальні лампи, датчики. Деякі виробники пропонують електроприводи в комплектації в'їзної системи, інші надають їх як опції.

ЯК ВИБИРАТИ АВТОМАТИКУ НА ВОРОТА ВІДКАТНОГО ТИПУ?

Найбільш важливими параметрами є розміри та вага полотна в'їзної системи, а також частота експлуатації. З цих значень підбирається оптимальна потужність автоматики для відкатних воріт. Якщо полотно суцільне, важливо також враховувати вітрове навантаження. Будь-яка автоматика підбирається із запасом потужності 30-50%, щоб механізм не працював на граничних показниках. Номінальна вага не враховує додаткових навантажень. Частота відкриття передбачає можливу кількість циклів за годину, а також на добу. Важливою є і інтенсивність роботи, яка вказується у відсотках. Наприклад, для приватного сектора достатньо 30% (інші 70% потрібні для підготовки до нового циклу), а для промислових об'єктів потрібно близько 70-100%. Орієнтуватися рекомендується і на персональний бюджет, оскільки доступні не лише преміальні рішення, а й якісні аналоги. Функціональність обладнання теж різна, тому можна підібрати модель із потрібним переліком вбудованих функцій та додаткових аксесуарів. Добре, якщо механізм може частково відкривати проїзд, сповільнюватись під час ходу, автоматично закриватися по таймеру. Часто можна регулювати швидкість роботи.

ЯКА ІТАЛІЙСЬКА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ ПІДЙДЕ ДЛЯ ПОБУТОВОГО І ПРОМИСЛОВОГО ЗАСТОСУВАННЯ?

Одним з найбільш відомих виробників є Came з їх функціональними та надійними продуктами. Італійські електроприводи для воріт в оточенні в побуті представлені серією BX (BXV, BXL). Для промислової експлуатації призначені BY та BK (BK, BKV). Пристрої підходять в залежності від моделі для стулок відкатних масою від 400 до 2500 кг. Управління може здійснюватись з мобільного пристрою. Хорошим бюджетним представником з Італії є завод FAAC: https://vorota24.com.ua/ua/faac-844-er-avtomatika-dlya-otkatnykh-vorot-komplekt/. Відкатні механізми в лінійці виробника представлені для пристроїв вагою від 500 до 2000 кг. Середній клас є механізмами від FAAC. Моделі також розраховані на керування відкатними стулками вагою 500-2000 кг. Всі представлені рішення мають прості налаштування, адаптовані під місцеві експлуатаційні та монтажні умови, сумісні з додатковими аксесуарами.

ДЕ ЗАМОВИТИ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВОРІТ З БУДЬ-ЯКИМ МЕХАНІЗМОМ ДІЇ?

Автоматика може бути підібрана на будь-які в'їзні системи незалежно від особистих переваг та бюджету. Фахівці «ВОРОТА 24 Дніпро» готові підібрати найкраще рішення відповідно до ваших вимог. Співробітники також проводять автоматизацію в'їзних систем на запит. Отримати знижку на будь-яку категорію товару ви можете безпосередньо при замовленні обладнання у виставковому салоні на вул. Князя Володимира Великого, 3Д. Також рекомендуємо вам отримати консультацію менеджерів компанії та уточнити вартість механізму: (067) 112-17-04, (050) 356-21-16.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий