Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
01 мая 2024
20,8 °C
ясно

статьи

Все для дому та саду
АВТОМАТИЧНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ПАРКІНГУ ВІД ІТАЛІЙСЬКОГО ВИРОБНИКА BFT: ЕЛЕКТРОННИЙ ШЛАГБАУМ ТА ТЕРМІНАЛИ ДЛЯ ОПЛАТИ
07 марта 2024, 22:04
АВТОМАТИЧНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ПАРКІНГУ ВІД ІТАЛІЙСЬКОГО ВИРОБНИКА BFT: ЕЛЕКТРОННИЙ ШЛАГБАУМ ТА ТЕРМІНАЛИ ДЛЯ ОПЛАТИ

Через зростаючу кількість транспортних засобів підвищується попит на автостоянки. У них мають потреби як державні установи, так і торгово-розважальні центри, кінотеатри, інші заклади. Але як правильно облаштувати таке місце для машин? З таким завданням зможе впоратися автоматична паркувальна система. Вона зможе забезпечити роботу зони з мінімальною участю співробітників. Комплексне рішення пропонує італійський бренд BFT, продукція якого відрізняється конкурентно високою якістю та довговічністю. В асортименті виробника всі необхідні пристрої: шлагбаум, термінали, програмне забезпечення та інше. Це ідеальне рішення для приватного бізнесу. При цьому, більшість моделей функціонують в режимі самообслуговування й не вимагають особливого догляду. Таким чином, допомагаючи налагодити роботу стоянки, не змушуючи водіїв чекати та не відволікаючи співробітників від інших обов'язків. Тому якщо ви хочете купити систему.

ЯКЕ ПРОПОНУЄ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАРКОВОК І СТОЯНОК КОМПАНІЯ BFT: СИСТЕМИ ДЛЯ ПЛАТНИХ ЗОН

Перший пристрій, на яке слід звернути увагу – це мобільна каса. Працює наступним чином: оператор вводить номер або сканує штрих-код, а потім дані відправляються на сервер для проведення розрахунку вартості. Отримана сума приймається до оплати та друкується фіскальний чек.

Також зверніть увагу на автоматичні каси. Бренд пропонує три моделі: M3 (Classic), M7 (Smart) та M8 (Lux). Устаткування здійснює прийом паркувальної карти та готівкових грошових коштів. Додатково проводить перевірку справжності та підрахунок внесених банкнот. При необхідності видає здачу. Можлива оплата послуги за допомогою банківської карти. Апарат проводить реєстрацію платіжних операцій для подальшої бухгалтерської звітності. Також здійснює роботу в локальній мережі для передачі даних конкретної автоматизованої парковки.

Устаткування для стоянок автомобілів включає в себе прикмети. Італійський завод пропонує на вибір 1 та 2 серію. Модель з другої лінійки може приймати оплату купюрами. Працює пристрій в режимі 24/7, має систему клімат-контролю та антивандальне виконання. Можлива безготівкова оплата, в тому числі за технологією PayPass. Підтримуються передплачені картки та стандарту Mifare. Середня споживана потужність становить 50-100 Вт, а максимальна – 490Вт, залежно від комплектації. Устаткування має яскравий високоякісний 12" дисплей із сенсорною панеллю. Існує можливість голосового зв'язку з єдиним диспетчерським центром (додаткова опція). Однак, пам'ятайте, що установка паркоматів, як і настройка може проводитися тільки фахівцями.

ОБИРАЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПЛАТНОГО ПАРКІНГУ: РОЗГЛЯНЕМО ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ MAGNETIC BFT

Виріб має вбудовані детектора петльових антен, а також здатен функціонувати 24/7. Довжина стріли становить 3,5, а швидкість підйому – 1,3 секунди. Діапазон робочих температур в цій модифікації -30°C до + 55°C. Потужність моделі Magnetic Parking Pro становить 95 Вт. Додана можливість використання стріли, що складається та механізм відкидання. Вбудована система контролю працездатності датчиків закриття шлагбаума. Корпус є алюмінієвим та він не схильний до процесу іржавіння. Є додатковий контур захисту від опускання стріли, а також використовується знижена вісь обертання. Система автоматичного паркування має контролер з інтелектуальним управлінням та захистом від замерзання. Побачити більше шлагбаумів можна тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/1813795/

СУЧАСНА АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ПЛАТНОГО ПАРКУВАННЯ: ДЕ ЗНАЙТИ ВЕЛИКИЙ АСОРТИМЕНТ?

Якщо вам потрібна допомога, зверніться в нашу торгово-виробничу мережу. Наші співробітники мають багаторічний досвід в даній галузі та зможуть запропонувати багато гідних варіантів. Також гості шоу-руму «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» можуть отримати на замовлення знижку. Салон розташований на вул. Семена Височана, 16В. Додатково можливо організувати професійний монтаж обладнання. Для отримання безкоштовної консультації зателефонуйте: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий