Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
20,7 °C
пасмурно

статьи

Общество
Для чого спортсмени приймають Оксандролон?
22 апреля 2024, 12:11
Для чого спортсмени приймають Оксандролон?

Правильне харчування, інтенсивні заняття позитивно впливають не лише на здоров’я людини, але і її зовнішній вигляд. Атлети часто використовують різноманітні стероїди, за допомогою яких досягнення результатів відбувається швидшими темпами. Досить популярний анаполон зарекомендував себе серед багатьох всесвітньо відомих бодібілдерів різних краї світу.

Вплив Оксандролону на організм спортсмена

Спочатку препарат широко використовували лікарі для лікування пацієнтів. Після того, як на засіб звернула увагу спортивна фармакологія, силовики почали активно використовувати препарат для своїх цілей. Завдяки курсам приймання оксандролону та його стероїдних аналогів спортсмену вдається:

  • суттєво знизити кількість жирових клітин;
  • підвищити рівень гормону росту;
  •  збільшити показники сили та витривалості;
  •  зробити м’язи більш тугими та рельєфними.

Тренери рекомендують приймати анаболічний препарат тим особам, які бажають набрати необхідну кількість сухої маси тіла. Разом з тим, приймати препарат початківцям без наявної мускулатури не рекомендується. Засіб активно використовується як в сольній програмі, так і як один з компонентів індивідуально підібраного курсу.

Сьогодні оксандролон купити можливо в спеціалізованих інтернет магазинах спортивного харчування. Високоякісна продукція та доступні ціни для клієнтів гарантовані.

Специфіка використання анаполону

Навіть не дивлячись на середню ціну даного стероїду, анаполон користується великою популярністю серед атлетів. Зручність використання, швидке досягнення бажаних ефектів роблять засіб одним з найбільш розповсюджених серед силовиків. Стероїд на тіло впливає наступним чином:

  • усуває біль при інтенсивних тренуваннях;
  • прискорює відновлення організму після перенесених травм;
  • знижує кількість жирових відкладів;
  • посилює апетит;
  •  стимулює синтез білка.

Анаполон серед професійних спортсменів користується шаленим попитом, але навіть в таких випадках варто обережно його застосовувати. Щодо початківців бодібілдерів, то їм варто починати стероїдне харчування з більш слабших препаратів. Це пов’язано з його сильним та агресивним впливом на людський організм. Особам, які мають проблеми з шлунково-кишковим трактом та порушенням функції печінки, не рекомендовано приймати сильнодіючі засоби.

При недотриманні рекомендацій лікарів та інструкцій приймання, виникають побічні реакції у вигляді ниркової недостатності, підвищенні артеріального тиску, діареї, запамороченні чи нудоті. Новачки, які бажають швидкими темпами отримати тіло своєї мрії, часто не зважають на розрахований курс і можуть самостійно збільшувати дозу. Такий підхід може поставити крапку в спортивному житті спортсмена і суттєво погіршити його здоров’я.

Правила підбору стероїдів

Прийшовши у світ спортивного життя, цілком закономірним є бажання позбутися зайвого жиру, стати більш витривалим та зовнішньо привабливим. Індивідуально підібране харчування, програма інтенсивних тренувань через деякий час дають свої результати: тіло стає більш пружним та підтягнутим, рельєфним. Але для більш вираженої окресленості м’язів спортсмени починають використовувати анаболічні стероїди.

Спортивна фармакологія досить інтенсивно розвивається і поставляє на ринок велику кількість препаратів, які мають свої специфічні особливості та ступінь дії на організм.  Найбільш поширеною хибною думкою спортсменів (особливо початківців) є те, що збільшення дози і тривалості курсу допоможе більше наростити сухої маси. Тренери постійно наголошують, що такий підхід негативно впливає на роботу внутрішній органів, також погіршуючи психологічний стан людини. Анаболіки принесуть користь лише за умов розумного їх використання.

Небезпечні наслідки безконтрольного вживання анаболічних стероїдів

Кожен препарат супроводжується рекомендаціями щодо суворого дотримання дозування та тривалості прийому. Ці критерії визначаються лише в індивідуальному порядку на основі особливостей організму та стану здоров’я бодібілдера.

Найчастішими наслідками самолікування є:

  • передозування;
  • алергічна реакція, анафілактичний шок;
  •  побічні ефекти – отруєння, гінекомастія, акне, алопеція, агресія та ін.;
  •  невірний вибір та комбінування препаратів;
  •  ускладнення несумісності засобів;
  •  розвиток резистентності організму;
  •  ризик пропустити момент розвитку небезпечних захворювань.

Щоб стероїдний курс не завдав непоправної шкоди та приніс бажані результати, важливо звернутись за консультацією до лікаря чи спортивного спеціаліста. Окрім цього, потрібно регулярно перевіряти свої показники під час використання.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий