Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
20 апреля 2024
12,3 °C
небольшой дождь

статьи

Общество
Чому в Індії носять по двоє трусів: причина вас приголомшить!
24 марта 2023, 17:39
Чому в Індії носять по двоє трусів: причина вас приголомшить!

Кліматичні особливості цієї країни змушують людей постійно приймати водні процедури, однак через низький рівень життя не всім вдається поставити в своїх оселях ванну або хоча б душову кабінку. Тому люди досить часто відвідують річку і, щоб позбутися від бруду і поту, змушені купатися в ній. У великих містах існують спеціально обладнані пляжі, де відносно заможні громадяни можуть прийняти водні процедури.

Річка Ганг є головним місцем обмивання багатьох індусів. Саме тут збирається рекордна кількість жителів країни, щоб помитися. Під водними процедурами індійські духовні лідери бачать не тільки очищення тіла, а й душі. Індієць не має права пропустити водні процедури, так як це може не схвалити соціум.

Купання в громадському місці створює і певні проблеми. Справа в тому, що індійські духовні лідери строго-настрого забороняють людям демонструвати наготу свого тіла. Чоловіки можуть показувати свої оголені руки і ноги, в той час як жінки не можуть роздягтися повністю. Щоб не порушити релігійний заборона і вирішити ряд протиріч, підприємливі мешканці Індії придумали геніальний обхід всіх норм.

Для того щоб отримати можливість купатися разом з іншими людьми, не порушуючи заборони, жителі Індії стали носити два комплекти нижньої білизни. При цьому нижню білизну надівається один на одного, покриваючи тіло на все 100%. Базові труси шиються в повній відповідності з розміром людини, який буде їх носити, і більше нагадують класичні європейські сімейні труси, в той час як верхні більше схожі на стегнах пов’язку або бриджі. Верхні труси беруться побільше, так як вони потрібні для естетичного і релігійного сенсу. Знявши верхні труси, індієць залишається одягненим, проте деякі частини його тіла відкриваються для обмивання. Саме так і відбуваються водні процедури. У такому вбранні можна митися без якогось сорому або соціального осуду.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий