Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
28 марта 2024
15,1 °C
небольшой дождь

статьи

Общество
11 причин, чому краще розлучитися, ніж жити в поганому шлюбі
09 марта 2021, 18:29
11 причин, чому краще розлучитися, ніж жити в поганому шлюбі

Коли ви думаєте про розлучення або не можете оговтатися від рішення свого колишнього партнера закінчити шлюб, легко зосередитися на одному негативі: Як я буду жити сама? Як це переживуть діти? Невже я приречена на самотність до кінця своїх днів?

Ці побоювання зрозумілі, але спробуйте зосередитися на позитиві, який може принести розлучення.

1.Шлюб, можливо, забезпечує відчуття безпеки, але розлучення дасть вам нове життя.

“Поганий шлюб забезпечує безпеку, тому що ви, принаймні, знаєте, що вас чекає в майбутньому. Але розлучення дає надію. Надію бути тим, ким ви хочете, надію на щастя, надію знайти кохану людину”, – Баррі Голд.

2. Бути батьком-одинаком краще, ніж демонструвати дитині жахливі стосунки.

“Якщо у вас маленькі діти, то краще розлучитися, ніж жити в поганому шлюбі, тому що саме в молодшому віці відбувається становлення дитячої психіки. У майбутньому діти, вірогідно, будуть шукати такі стосунки, які бачили у батьків.

Я хочу, щоб у мене були щасливі, здорові стосунки з взаємною повагою, і щоб мої діти не погоджувалися ні на що інше у своєму житті», – Ліндсі Лайт.

3. Розлучення дає свободу і шанс зустріти відповідного партнера.

“Розлучення — це боляче, але це схоже на відривання пластиру: передчуття жахливе, але як тільки це станеться, ви відчуєте полегшення. Бонус: у вас з’явиться свобода, і ви зможете зустріти свою справжню половинку!” – Аль Корона.

4. У вас з’являється можливість зосередитися на собі

“Після розлучення ви знову закохаєтесь в прекрасні якості, які роблять вас вами. Як мати, ви зможете виховувати дітей, керуючись лише своїми материнськими інстинктами, спрямовуючи всю любов і енергію на своїх дітей. Ви знайдете справжній мир, щастя і радість життя, які поганий шлюб висмоктував з вас “, – Шеллі Кемерон.

5. Розлучення — не найгірше, що може трапитися з вашими дітьми. Гірше — стійка ворожість до сімейного життя.

“Коли моя перша дружина і мати моїх п’ятьох дітей залишила нас назавжди, я думав, що розлучення — це найгірше, що могло статися з сім’єю. Тому, коли розвалювався мій другий шлюб, я в розпачі намагався захистити своїх дітей від ще однієї травми. В результаті, погано було всім.

Для ваших дітей найгірше — жити в атмосфері ворожнечі й та бачити вас нещасною. Моє життя і життя моїх дітей стало кращим і щасливішим після розлучення “, – Метт Світвуд.

6. Є велика різниця між самотністю і самотою

“Розлучення відкрило мені всю красу самоти, в той час як я відчувала біль від самотності. Тепер я навчилася отримувати задоволення від самотності і я вільна від жахливого почуття розлуки, яке виникає після перебування з неправильною людиною», – Теммі Лезерер.

7. Ви та ваш партнер можете перешкоджати взаємному зросту

Я вважаю, що єдине, що відрізняє “поганий шлюб” від “гарного” – взаємні зусилля. Тому бувають випадки, коли розлучення є найкращим вибором, що дозволяє обом партнерам рости й досягати бажаного”, – Дерік Тернер.

8. Найкращий батько чи мама — щасливий батько чи мама

“Навчитися відпускати та робити крок у невідоме — це, можливо, найважливіше, що ви можете зробити для себе і своїх близьких. Розлучення доведе, що у вас є мужність жити щасливим життям. І ви будете набагато більш ефективним батьком, якщо самі будете щасливими», – Кері Фен.

9. Ви зможете спрямувати свою енергію на інші важливі сфери свого життя.

“Якщо ви зробили все для того, щоб врятувати шлюб, але нічого не допомогло, знайдіть сміливість піти й рухатися далі. Це дасть свої плоди. Ви перестанете вкладати всю свою енергію у стосунки, які більше не працюють. У вас з’явиться більше енергії для себе і своїх дітей”, – Шері Морріс.

10. Ви заслуговуєте на партнера, який буде вкладатися у стосунки так само, як ви.

“Розлучення краще від шлюбу без любові. Ми всі заслуговуємо на те, щоб бути коханими. Я не хочу бути в шлюбі, де партнерство не є пріоритетом». – Карлі Ізраїль

11. Ви втрачаєте чоловіка, але отримуєте щастя.

“Розлучення дало мені щастя. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на нездорові стосунки”, – Ніколь Лавер.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий