Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
10,0 °C
дождь

статьи

Секс
ТОП-10 фактів про жіночий оргазм
25 января 2021, 16:22
ТОП-10 фактів про жіночий оргазм

Жіночий оргазм - дуже складне явище. Відбувається він, як то кажуть, не між ніг, а «між вух», адже головний орган, який «відповідає» за наше задоволення - це мозок. Ми зібрали найдивовижніші, найдивніші і несподівані факти про жіночий оргазм, які не на жарт здивують.

1. Стимуляція клітора - найпопулярніший (і вірний) спосіб досягти оргазму у жінок. І тільки 30% жінок здатні досягти оргазму під час вагінального сексу без додаткової кліторальної стимуляції.

2. Рекорд за кількістю оргазмів належить жінці з Лондона, яка у 2006 році повідомила (або похвалилася) 49 оргазмів під час одного процесу мастурбації.

3. Чим менша відстань між клітором і піхвою, тим більше ймовірність, що жінка відчує оргазм під час вагінального сексу. Звичайно, це не єдиний фактор.

4. Жіночий оргазм триває в середньому близько 20+ секунд, а ось чоловікам доводиться задовольнятися 3-10 секундами.

5. Старість не привід не відчувати оргазм. Відомі випадки, коли жінки в 90 років могли досягти оргазму. Одна біда - з віком тривалість оргазму падає.

6. Скажіть «спасибі» нервам - без них оргазм був би неможливий. Статеві органи містять велику кількість нервових закінчень (в клітор їх цілих 8 000!).

7. У жінок теж бувають «вологі сни». 37% жінок хоч раз досягали оргазму уві сні.

8. Під час оргазму матка, піхва і анальний отвір скорочуються приблизно з інтервалами 0,8 секунд. Міні-оргазми складаються з 3-5 скорочень, а ті, що побільше - з 10-15 скорочень.

9. Деякі жінки здатні відчувати оргазм від пестощів сосків. Існує навіть спеціальне слово для цього - «соскоргазм» (nipplegasm). Є навіть ті, кому взагалі не потрібно відчувати дотик, щоб випробувати оргазм.

10. У деяких жінок взагалі не буває оргазму. Цей стан називають «аноргазмія», і причин у нього може бути безліч - від психологічних до фізіологічних.

 

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий