Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
18 апреля 2024
5,2 °C
дождь

статьи

СЕКС НА ПЛЯЖІ
06 июля 2012, 00:00
СЕКС НА ПЛЯЖІ

Курортно-розважальна частина будь-якої подорожі часто розбавляється сексуальною різноманітністю, якої так часто бракує у повсякденному житті. Особливо це стає популярним у період літніх відпусток.
Ну а якщо відпочинок проходить на березі моря, то в закоханих прагнення вибратися на пляж стає просто непереборним. На березі, подалі від сторонніх очей, простіше і легше засвоюються нові пози, ласки стають палкішими, а сам «процес кохання» - більш пристрасним і незабутнім.

Але тут слід знати декілька правил, щоб інтим в теплу пору року пройшов без зайвих проблем. Бо ж романтичний секс на пляжі може стати причиною багатьох хвороб. По-перше, пісок і каміння - погані помічники для пляжного сексу. Уявіть, як у ваше оголене тіло впиваються гострі камені, а пісок потрапляє усюди. Тому краще заздалегідь підготуйте м'який і щільний рушник. Романтику він не вб'є, а насолода буде ще більшою. До слова, пляжі з гальки теж не «обладнані» для любовних утіх, тому краще займатися «цим» на лежаку, килимку або на крайній випадок постелити рушник. По-друге, варто бути готовим до того, що вас будуть атакувати й комахи. А у піску можуть жити анкілостоми - черви-паразити, які з фекаліями домашніх тварин потрапляють у пісок. Через шкіру людини вони потрапляють у кров. Позбутися анкілостоми дуже складно. По-третє , коли ви зважилися відправитися за гострими відчуттями на пляж, не виключайте можливість появи цікавих очей. Напевно, вам не одним подобається усамітнюватися ночами біля моря. Ставитися до сторонніх можна по-різному, головне, щоб вам не попалися дуже агресивно налаштовані люди і ті, хто, навпаки, буде не проти до вас приєднатися, навіть якщо ви нікого не запрошували. По-четверте, партнерові буде легше тримати свою обраницю на руках у воді під час сексу. Тут ви можете експериментувати та спробувати багато нових поз. Але вода вимиває природну змазку й сушить жіночі статеві органи. Також збільшується ризик виникнення небажаної вагітності, бо у воді презерватив може легко зісковзнути. Більш того, підвищується ймовірність пошкодження латексу. Краще скористатися надувним матрацом на воді, подалі від берега. Але матрац повинен бути достатньо міцним і стійким. Будьте готові і до того, що вас почнуть атакувати різного роду комахи, в першу чергу комари. Вихід може бути досить простим - потрібно скористатися засобом від комарів.

Головне, щоб секс приносив тільки позитивні емоції, дарував неповторні враження і ніякі негативні фактори не перешкоджали цьому, тому підхід до питання вибору місця має бути дуже серйозним і відповідальним. І як би там не було, секс на пляжі наділений певною романтикою і новими відчуттями.

Евгеній Ціо,

член Молодіжної організації журналістів

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий