Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
19,8 °C
переменная облачность

статьи

Общество
ПРО ЯКІ БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ “УЗ” ЗАЗВИЧАЙ НЕ ЗНАЮТЬ ПАСАЖИРИ
25 сентября 2023, 13:46
ПРО ЯКІ БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ “УЗ” ЗАЗВИЧАЙ НЕ ЗНАЮТЬ ПАСАЖИРИ

Більшість пасажирів навіть не здогадуються, що існує багато безкоштовних послуг під час мандрівки поїздом, які включено у вартість квитка.

Visit Ukraine розповіло про найважливіші послуги, якими можуть користуватись клієнти “УЗ” абсолютно безкоштовно.

  1. Пасажири з паперовим або електронним квитком можуть безкоштовно користуватись туалетами на залізничних вокзалах та станціях, через які курсує потяг.
  2. Кожен пасажир має право звернутись до провідника, щоб отримати безкоштовну питну воду чи окріп.
  3. Кожен пасажир має право безкоштовно користуватись холодильником та НВЧ-піччю, які знаходяться у купе провідника.
  4. Кожен пасажир має право отримати аптечку, яка зазвичай знаходиться у провідника.
  5. Якщо пасажир боїться висоти або почуває себе некомфортно на верхній полиці, він має право на безкоштовні ремені безпеки.
  6. Пасажир не зобов’язаний складати постільну білизну після її використання — це обов’язок провідника.
  7. Якщо пасажир проїхав свою зупинку, він має право безкоштовно повернутись назад. Для цього потрібно звернутись до начальника поїзда та пред’явити свій квиток. Після чого буде складено акт про продовження дії квитка, завдяки якому пасажир матиме змогу безплатно дістатись до кінцевого пункту призначення, зазначеного у його квитку.
  8. Якщо в купе є несправний кондиціонер, пасажир має право пересісти у вагон з робочим кондиціонером, при умові наявності вільних місць.
  9. Пасажир не зобов’язаний ділитись своїми полицями. Право для використання нижнього місця має пасажир, який проїжджає на нижній полиці, а верхнього — пасажир, що проїжджає на верхній полиці.
  10. У вартість квитка включено послуги страхової компанії. Якщо пасажир травмується під час поїздки, він має право на компенсацію. Для цього потрібно оформити акт про нещасний випадок, зберегти квиток та зв’язатись зі страховою компанією.
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий