Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
28 марта 2024
13,8 °C
небольшой дождь

статьи

Основні помилки при організації весілля
09 января 2014, 00:00
Основні помилки при організації весілля

День весіля для кожної сім'ї є єдиним та неповторним святом, пам'ять про який залишається на все життя. Проте, інколи молоді допускаються дрібних помилок, які можуть стати причиною великих проблем.

Так, останнім часом, з’явилася традиція організовувати парубоцькі та дівочі вечірки перед весіллям. І в більшості випадків, на таких вечірках, напої бувають сильно алкогольними. Тому, щоб не проспати власного весілля і не з’явитися перед гостями із червоними від недосипання очима, прощання зі своїм безтурботним холостяцьким життям потрібно робити хоча б за кілька днів до весілля і, в жодному разі не напередодні.

Ще одна з поширених помилок – за день до весілля лягти спати після другої години ночі. Підготовка до цього свята та хвилювання напередодні часто стають причиною того, що наречені у ніч перед весіллям сплять, у кращому випадку, 5-6 годин. У результаті, після дуже насиченого подіями дня, вони приходять до весільного залу і буквально „просипають” своє весілля.

Не варто забувати про сніданок перед початком одягання. Звичайно, приємне збудження і посмоктування під ложечкою, накладаються на легку метушню і хвилювання. І в цей час дуже легко піддатися нервовому збудженню і забути поснідати. А поїсти просто необхідно! Відповідально віднесіться до переліку страв – їжа повинна бути калорійною і не важкою на шлунок.

Завжди перевіряйте транспорт перед виїздом. Траплялися випадки, коли наречені виходили з авто в плямах від мазути, смоли, бруду і т. д. А це не додавало їм хорошого настрою. Тому дружби і дружки повинні обов’язково перевіряти транспорт перед тим, як туди сядуть молодята. Перевіряти слід ретельно і прискіпливо.

Візьміть із собою змінне взуття. Взуття, котре одягають наречені в день свого весілля, традиційно повинно бути новим. Тому досить часто зустрічаються випадки, коли наречені після першого подружнього танцю знімають взуття. Потрібно за кілька днів до весілля потрохи розношувати взуття.

Не забувайте і про набір найнеобхідніших медикаментів. Протягом дня з молодятами, дружками, батьками чи гостями можуть відбуватися прикрі інциденти, наприклад: перехвилювався, розболілася голова, підвів шлунок і т.д. Тому дружка постійно повинна мати зі собою міні-аптечку.

Дуже ретельно сплануйте час, щоб не запізнюватися у найвідповідальніші місця - у цей день одружуєтесь не тільки ви. Одночасно з вами цей важливий крок у житті роблять від кількох десятків до кількох сотень пар у вашому місті. І щоб уникнути черги, кожній парі чи в ДРАЦСі чи в церкві призначають певний час. Але, якщо ви запізнилися, ризикуєте опинитися у хвості черги і майже половину весілля прочекати.

І, напевно, саме найголовніше, завжди зберігайте спокій та не панікуйте. Це допоможе вийти достойно майже з будь-якої ситуації.

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий