Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 апреля 2024
6,1 °C
небольшой дождь

статьи

Олег Вінник – цікаві факти з життя співака
10 февраля 2020, 11:28
Олег Вінник – цікаві факти з життя співака

Олег Вінник абсолютно непомітно для багатьох завоював серця українських жінок і став супепопулярним виконавцем пісень українською мовою. Аудиторія шанувальників і фанатів Олега Вінника становить кілька мільйонів чоловік як в Україні, так і за її межами. Своє особисте життя знаменитий співак ретельно оберігає від сторонніх очей, але нам все ж вдалося зібрати цікаві факти життя Олега Вінника.

Олег Вінник – феномен українського шоу-бізнесу

У 2011 році Олег Вінник буквально підірвав світ шоу-бізнесу і отримав приголомшливий успіх. З тих пір його творчість все ще продовжує набирати популярність. Вінник зробив те, чого побоюються багато співаків “під фанеру”. Факти свідчать про те, що тріумфальний хід почався не з дорогих змонтованих кліпів, а з живих виступів перед публікою.

Працював в Німеччині

Ім’я OLEGG було творчим псевдонімом артиста під час його тривалих виступів у Німеччині. Олег Вінник виступав в різних мюзиклу, таких як «Знедолені» за романом Віктора Гюго, який з успіхом йшов на європейських сценах. Тоді ж Олег Вінник і познайомився зі своїм учителем по вокалу і наставником Джоном Леманом.

Тенор і баритон

Фактично навчання в Німеччині відшліфувало вокальні дані Олега Вінника. Він примудрився опанувати унікальними голосовими диапазонами. Віннник прекрасно співає і як тенор і як баритон.

Захоплення Олега Вінника

Озвучування мультфільмів стало одним з найяскравіших. Без навичок і кінематографічного досвіду він легко озвучив роль головного героя в мультфільмі «Зачарований принц». «Я був такий щасливий, коли це зробив, як дитина. Мені б хотілося ще. Буду озвучувати, якщо запросять »- зізнався пізніше Олег Вінник.

Хобі бувають дуже різні

Німеччина вплинула на смаки артиста. Він став затятим прихильником німецького автопрому. Першим коханням Олега Вінника став флагман Баварії – BMW. Пізніше, у Києві, один з автомобілів цієї марки був викрадений в нього. Але Вінник не зрадив німцям і купив собі Mercedes G-класу.

Інше хобі Олега Вінника – кулінарне мистецтво, яке він відточує постійно. Ходять чутки, що його вмінням можуть позаздрити знамениті шеф-кухарі.

Олег Вінник – патріот України

Фактично з самого початку російської агресії співак посів однозначну позицію. Ніяких виступів і заробітків не може бути, якщо йде війна і гинуть люди. Він відмовляється виступати в Росії під будь-якими приводами.

Талісмани співака

Розчаруємо вас, у нього немає талісманів. У віруючих людей не може бути талісманів.

Олег Вінник у мемах

Олег Вінник, в силу своєї популярності, став героєм численних мемів в соцмережах.

Скандали

У 2018 році співак припинив всяку співпрацю з каналом «1 + 1» через те, що журналісти, в гонитві за сенсацією, найбезпардоннішим чином втрутились в житло, де проживає мати артиста. Після інциденту Олег Вінник заявив про те, що припиняє будь-яке співробітництво з цим телеканалом.

Звинувачення в плагіаті не обійшли стороною

Англійські музиканти стверджують, що одна з найпопулярніших пісень Олега Вінника – «Ніно» фактично скопійована з хіта, який вийшов більш тридцяти років тому – “Touch by touch”. Артисти вважають, що в пісні Вінника абсолютно ідентичні програші.

Олег Вінник повертається до Німеччини

Популярний український співак Олег Вінник, який розповів нещодавно про особисте життя і перший поцілунок, залишає Україну. Зібравши стадіони на батьківщині, артист повертається до Німеччини, де і почалася його велика кар’єра в знаменитих мюзиклах.

Вінник заявив, що вирушає у великий гастрольний тур, в рамках якого презентує авторську музичну програму в Вільнюсі, Празі, а також дасть серію концертів в містах Німеччини. Закордонних шанувальників він порадує ранніми композиціями і хітами «Щастя», «Ніно», «Вовчиця».

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий