Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
02 мая 2024
21,4 °C
пасмурно

статьи

Цікавинки
Революція у світі криптовалют: Trustee Plus представив криптокартку Mastercard для зручних безготівкових платежів
01 августа 2023, 14:16
Революція у світі криптовалют: Trustee Plus представив криптокартку Mastercard для зручних безготівкових платежів

1 серпня компанія Trustee, на базі криптогаманця Trustee Plus, випускає віртуальну криптокартку, яка безшовно з'єднує криптовалютний світ і світ класичних банківських розрахунків. 

Відсьогодні українці отримали змогу оплачувати свої покупки криптовалютою, як звичайною банківською карткою. Неважливо що це: пальне на заправці, вишукана вечеря в ресторані, квитки в кіно, донати на ЗСУ, або повний кошик смаколиків з найближчого супермаркету - просто піднесіть телефон до банківського терміналу і за мить отримайте бажане. 

Віртуальна картка Trustee Plus буде доступна для використання одразу після завантаження застосунку і проходження верифікації користувача. Якщо ви зареєстровані в застосунку “Дія”, то цей процес не займає більше однієї хвилини.

“Я відчуваю неймовірне піднесення і радість, тому що впевнений, що саме зараз ми з вами робимо перший суттєвий крок у світ нових фінансових можливостей. Ми зробили все для того, щоб кожен міг використовувати криптовалюти для щоденних витрат. Вже зараз перша 1000 користувачів активувала свої криптокартки в застосунку Trustee Plus. Впевнений, що найближчими годинами ця цифра збільшиться в 10 разів.” - Вадим Груша, засновник та CEO компанії Trustee.

Картка Trustee Plus емітована MasterCard і відповідає всім найвищим стандартам якості, безпеки, та зручності - так само, як і ваші інші банківські картки. Основні комісії: 0% за обслуговування картки, 0% за поповнення і перекази криптовалют. При конвертації криптовалюти - комісія 0,5%. Звичайна вартість випуску картки - 10 євро, але картки активовані з 1 по 5 серпня будуть випущені безкоштовно.

Картка в декілька кліків підключається до Google Pay або Apple Pay, що робить процес розрахунку з її допомогою, ще більш швидким, приємним та зручним.  

"У нас є десятки партнерів по всьому світу, які пропонують програми криптокарт, і вони продовжують розширюватися. Надання доступу до криптовалюти безпечним способом також є частиною нашої ціннісної пропозиції, і ми продовжуємо це робити" - Raj Dhamodharan, глава відділу криптовалют і блокчейну Mastercard.

Криптокартка - це інструмент розрахунку для кожного. Її можуть легко використовувати як досвідчені криптоентузіасти, так і ті, для кого наш продукт стане першим знайомством зі світом криптовалют та світом безмежних фінансових можливостей. Зовсім скоро криптокартки будуть в кожному смартфоні - адже це просто, зрозуміло і дуже зручно.

Довідка

Trustee - ліцензований постачальник послуг в сфері цифрових активів. Перший продукт компанії - застосунок Trustee Wallet на ринку з 1 травня 2019 року і має більше мільйона користувачів. Головний R&D офіс компанії знаходиться у Вінниці.  

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий