Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 апреля 2024
5,2 °C
небольшой дождь

статьи

Все для дому та саду
Чому важливо зробити якісну стяжку та штукатурку для внутрішнього оздоблення приміщень?
27 сентября 2021, 16:24
Чому важливо зробити якісну стяжку та штукатурку для внутрішнього оздоблення приміщень?

Зазвичай, коли говорять про внутрішнє оздоблення приміщень, мають на увазі фарбування стін, поклейку шпалер, укладання ламінату чи керамічної плитки.

Ми ж пропонуємо поглянути дещо глибше. Щоб ваша оселя набула стильного та затишного вигляду, недостатньо потурбуватись про модні шпалери чи теплу підлогу. Починати оздоблювальні роботи слід з базової підготовки поверхонь. До них належать напівсуха стяжка підлоги та машинна штукатурка стін.

Як впливає штукатурка стін на декоративне оздоблення?

У процесі будівництва стіни мурують з цегли чи газоблоків. Кладка ніколи не буває рівною, її необхідно вкрити шаром штукатурки, щоб закрити всі дефекти та підготувати стіну до нанесення декоративних матеріалів.

Машинне штукатурення — це сучасний метод вирівнювання стін, завдяки якому утворюється ідеально гладка рівна поверхня. Причому цей процес триває втричі менше, ніж звичайне ручне тинькування піщано-цементним розчином.

Особливість машинної штукатурки на гіпсовій основі полягає у тому, що вона має тонкодисперсну фактуру, внаслідок чого стіни відразу набувають гладкості, необхідної для подальших робіт. Для клеєння шпалер їх навіть не потрібно шпаклювати. Якщо планується фарбування, на стіну додатково наносять тонкий шар мультифінішної шпаклівки.

Напівсуха стяжка — швидкий та економний метод вирівнювання підлоги.

Відомо, що на бетонне перекриття не можна відразу класти плитку, паркет чи ламінат. Вони швидко вийдуть з ладу, і підлогу треба буде переробляти.

Виконання напівсухої стяжки скорочує термін висихання, утворює рівний, міцний, ударостійкий шар. Покладені на стяжку підлогові оздоблювальні матеріали мають хороше зчеплення з основою та здатні витримувати всі експлуатаційні навантаження.

Напівсуха стяжка з армуванням фіброю є ідеальним рішенням для теплої підлоги. Вона володіє поєднанням міцності та пластичності, прекрасно витримує перепади температур.

Напівсуха стяжка підлоги, яку роблять «Бригади Стяжко», десятиліттями служить своїм власникам, тому що виконана із ретельним дотриманням технології.

Послуги машинного штукатурення, фарбування чи вкладання напівсухої стяжки у м. Вінниця можна замовити телефоном +38-097-811-66-06, або залишивши заявку на сайті

? https://styazhko.com.ua/vinnytsya 

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий