Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
25 апреля 2024
18,2 °C
небольшой дождь

статьи

Все для дому та саду
20 класних страв з яєць, які ви обов'язково повинні приготувати
24 февраля 2020, 11:56
20 класних страв з яєць, які ви обов'язково повинні приготувати

Яйця — це поживний і смачний продукт, який, до речі, підходить не тільки для сніданку. Які страви можна приготувати з яєць, читайте в новому огляді.

Яйця навряд чи можна назвати рідкісним продуктом на російському столі. Вони смачні, поживні, поживні і корисні. Цього цілком достатньо, щоб потрапити в список улюблених продуктів.

Яйця — це цінний джерело вітамінів і мінералів, таких як вітаміни E, D, групи В, А, Н, РР, К, кальцій, фосфор, йод, залізо, мідь, калій, магній. Регулярне вживання цього продукту зміцнює імунітет, поліпшує роботу серцево-судинної системи, позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт. На цьому достоїнства курячих яєць не закінчуються.

Часто господині не бажають експериментувати в приготуванні яєць, нібито вважаючи, що з них можна змайструвати не така велика кількість страв. Яєчня, омлет, яйце варене — ось, мабуть, і весь список делікатесів. Між тим з яєць можна приготувати безлічі самих різноманітних і дуже смачних страв. Навіть звичні яєчню і омлет можна прикрасити додатковими інгредієнтами і змусити заграти абсолютно по-новому.

Пропонуємо познайомитися з нашою смачною підбіркою з 20 класних страв з яєць, які обов'язково потрібно спробувати.

 

1. Омлет з пряними травами

Омлет — це одне з найпростіших страв, які можна приготувати з яєць. Щоб урізноманітнити звичний смак, досить додати в список інгредієнтів пряні трави. Наприклад, петрушку і кріп.

 

2. Омлет з сиром і грибами

Якщо ви хочете приготувати ще більш ситний омлет з цікавим смаком, то варто трохи розширити список використовуваних інгредієнтів. Додайте гриби і сир. Вони ідеально поєднуються між собою і з яйцями. Ділимося смачним рецептом.

 

3. Французький омлет в гуртку

Страви в гуртку — це вже полюбився всім модний тренд. Сьогодні таким способом готують не тільки вівсянку, але і безліч інших страв. Наприклад, французький омлет. Вийде смачно, корисно і дуже апетитно і стильно.

 

4. Рулетики з омлету з беконом і грибами

Якщо традиційний омлет вам вже порядком набрид, то саме час поекспериментувати. Приготуйте рулетики з омлету з беконом і грибами. Така цікава подача звичного омлету абсолютно змінить ваше уявлення про цю страву. Воно підійде як для сімейних сніданків, так і для дружніх вечірок.

 

5. Яєчня в баночці з сиром і спаржею

В баночці можна приготувати не тільки омлет. Спробуйте повторити в домашніх умовах рецепт яєчні в баночці з сиром і спаржею. Впевнені, що ви залишитеся ситими і задоволеними. Приємний бонус: приготування цієї страви не займе багато часу.

 

6. Яєчня-брехуха зі шпинатом

Шпинат — це суперфуд XXI століття. А це значить, що він дуже корисний для здоров'я людини. Те ж саме можна сказати і про яйця. А якщо з'єднати їх разом, то можна отримати приголомшливо смачне і корисне блюдо. Ми знаємо один безпрограшний рецепт — яєчня-брехуха зі шпинатом.

 

7. Ніжний омлет на хлібі

Ніжний омлет на хліб виходить практично вершковим. Цей рецепт ідеально підходить для ледачих недільних сніданків в компанії сім'ї. Оригінальності цієї страви додають печені овочі, які буквально тануть у роті.

 

8. Іспанська тортилья

В Іспанії знають толк в стравах з яєць. Чого тільки варта знаменита тортілья. Обов'язкові інгредієнти цієї страви — яйця, картоплю і ріпчасту цибулю. Виходить дуже смачно, ситно і дуже апетитно.

 

9. Яйце пашот на хлібі

Якщо ви досі не пробували приготувати яйце пашот, то саме час це виправити. Приготування такої страви не займає багато часу і сил. Однак потрібно бути гранично уважним і акуратним — технологія не для розсіяних.

 

10. Пшоняна каша з яйцем пашот

Якщо ви хочете щось більш ситна, але таке ж вишукане, як яйце пашот, то не варто нічого вигадувати. Просто додайте його до пшоняної каші. Вийде дуже ситне і апетитне блюдо, яке зарядить енергією на цілий день вперед. Ділимося рецептом.

 

11. Яєчний паштет

Ви дуже любите паштети? Тоді саме час відкрити межі дозволеного, адже їх можна готувати не тільки з м'яса птиці і риби. Яєчний паштет відрізняється прекрасними смаковими якостями і доповнить ваш сніданок або обід.

 

12. Булочка з беконом і яйцем

Це страва виглядає дуже апетитно, а своїм запахом так і манить. Встояти практично неможливо. Готується воно дуже просто і швидко, а гастрономічні враження залишаться з вами ще дуже довго. Рецепт шукайте тут.

 

13. Яйце в тості

Страву у страві — це улюблена фішка багатьох кулінарів. Таким хитромудрим чином можна поєднати найпростіші інгредієнти і отримати надзвичайно смачне, вишукане і апетитне блюдо. Наприклад, яйце в тості.

 

14. Яйце в перці

Ще один цікавий і оригінальний варіант страви в страві — це яйце в перці. Соковито, смачно, красиво і збуджує смакові рецептори. Побалуйте себе і своїх близьких такої смачної і, безумовно, дуже корисною їжею.

 

15. Яйце в авокадо

Яйце в авокадо напевно збере всі мислимі і немислимі лайки у вашому Инстаграме. До речі, це блюдо не тільки естетично дуже красиве і апетитне, але ще і дуже смачне. Авокадо — це цінне джерело поліненасичених жирних кислот омега-3, які просто необхідні вашому організму для нормальної життєдіяльності.

 

16. Яйця з шинкою на млинці

Яйце з шинкою в млинці — це мрія всіх гурманів. Від такого оригінального і неймовірно смачного сніданку навряд чи хтось відмовиться. Ось такий простий спосіб зробити звичайний сніданок незвичайним і цікавим.

 

17. Картопляний салат з яйцями

З яєць можна готувати салати. Вони виходять досить поживними, поживними та смачними. Один з таких варіантів — картопляний салат з яйцями. Маслянку, яка використовується в цьому рецепті, можна сміливо замінити на йогурт або майонез.

 

18. Запечені яйця по-португальськи

У Португалії яйця запікають з перцем, червоним цибулею, томатами та іншими смачними інгредієнтами. Ідеальним сніданком це блюдо стане, якщо подати його до столу зі свіжими овочами, тостовым хлібом і домашнім лимонадом. Ділимося рецептом.

 

19. Яйця в білому вині

З яєць можна приготувати вишукані страви, які подають у найкращих ресторанах світу. Для цього зовсім не обов'язково бути шеф-кухарем фешенебельного ресторану або кулінарним гуру. Приготуйте яйця в білому вині. Ви самі все зрозумієте.

 

20. Перепелині яйця, фаршировані беконом

Фаршировані яйця — це ще один оригінальний і незвичайний спосіб подачі яєць. Виглядає це дуже ефектно і апетитно. На смак це блюдо нітрохи не поступається зовнішньому вигляду. Начинка може бути найрізноманітнішою. Ми пропонуємо приготувати перепелині яйця, фаршировані беконом.

 

 

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий