Вінницький фестиваль солодкої кукурудзи “VinCornFest 2019”
Кукурудза, кукуруза, тенгериця (киндириця), кукуріца, папшойя, мелай – так, в різних регіонах України називають найважливіший злак у кулінарній культурі після пшениці та рису.
Уже в серпні 2019 року гості фестивалю мають нагоду не лише ознайомитися з зовнішнім виглядом та основними характеристиками цукрової кукурудзи, але й скуштувати страви з 20 сортів солодкої та суперсолодкої кукурудзи. Проведення порівняння характеристик качанів вітчизняної та імпортної селекції, дитячі майстер-класи, приготування страв з кукурудзи.
В рамках фестивалю плануються різноманітні локації: семінар для фермерів з відвідуванням "Приватної колекції солодкої кукурудзи" селекціонера Михайла Нагорняка. Організатори фестивалю пропонують з 10:00 до 12:00 відвідати селекційну ділянку де учасникам покажуть 96 гібридів кукурудзи, зокрєма з яких 10 фіолетової. Надалі обговорення буде продовжено в конференційній залі.
Мета заходу: надати учасникам семінару всебічну інформацію про нові гібриди суперсолодкої кукурудзи, сучасні технології та ефективність її вирощування.
Реєстрація відвідування семінару https://forms.gle/mEPJSuwNWVVS52vf8
Запрошуємо партнерів та всіх, хто бажае прийняти участь у заході - нумо проведімо крутий фестиваль здорової їжі разом!
До участі запрошуються:
- фермери, що вирощують солодку та іншу кукурудзу;
- виробники смаколиків з кукурудзи;
- кухарі;
- ресторатори;
- фахівці з проведення майстер-класів;
- інформаційні партнери;
- блогери.
Організатори: група фермерів та спілка FB “Все про солодку кукурудзу”.
Контактна особа Савчук Дмитро, моб. (067) 432-30-43
https://www.facebook.com/groups/VinCornFest/
Добавить комментарий