Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
11 октября 2024
23,2 °C
дождь

Новости

Вінниця
У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації
10 октября 2024, 14:29
У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації

У Вінниці 9 жовтня на Соборній, 89 відкрився інформаційний центр у Туристичному хабі Visit Vinnytsia. Його першими відвідувачами стали колеги й партнери по туристичній сфері, які взяли участь у засіданні туристичної ради міста.

У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації

Про це повідомили на сайті Офісу туризму.

«Багато міст, які ми відвідували в рамках робочих поїздок, мають схожі центри. І ми нарешті втілили цей задум, представлений ще на початку 2020 року, у Вінниці. Сьогодні Офіс туризму Вінниці гостинно відкриває двері сучасного, просторого й інклюзивного турінфоцентру європейського рівня – я можу сказати це з гордістю. Дякую командам підприємства і профільного департаменту, які над цим працювали. Це гарне «вікно» у наше місто, бо, власне, з цього починається знайомство з Вінницею для багатьох туристів», – сказав заступник вінницького міського голови Андрій Очеретний.

У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації - фото 2

Головна функція турцентру – надання довідково-консультаційних послуг туристам та жителям Вінниці. Відтепер з його консультантками можна буде спілкуватись наживо у Туристичному хабі Visit Vinnytsia за адресою вул. Соборна, 89. Вони зорієнтують гостей з інших міст України та зарубіжжя (українською, англійською та німецькою мовами) з будь-яких питань: як замовити екскурсію містом, де переночувати і поїсти, що подивитись та відвідати у Вінниці і регіоні. Крім того, центр допоможе з пошуком конференцпослуг і можливостей оздоровлення. У центрі безкоштовно можна отримати друковану туристичну мапу міста та інші довідкові матеріали.

До речі, нова туристична мапа Вінниці містить окремий розділ, пов’язаний із закладами, доступними для маломобільних груп. Також консультантки пройшли навчання з основ жестової мови і тренінги з безбар’єрності. Саме ж приміщення центру повністю адаптовано для людей на кріслах колісних. Крім того, для мам з немовлятами в інфоцентрі є пеленальний столик.

У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації - фото 3

Облаштуванням інтер’єру (меблі, оргтехніка та ін.) Офіс туризму Вінниці займався упродовж літа за кошти із власних надходжень підприємства.

«В тестовому режимі ми працюємо вже декілька тижнів, але саме сьогодні офіційно розпочинає свою роботу новий Центр туристичної інформації. Цьому передувала дуже важка і наполеглива праця. Я вдячна команді Офісу туризму, якій вдалося з власних надходжень підприємства (не витрачаючи коштів з бюджету громади і не залучаючи кредитів) реалізувати такий потужний проєкт і облаштувати сучасний центр надання туристичної інформації і послуг. Ми маємо клієнтоорієнтований підхід і дійсно готові закохати у Місто ідей абсолютно всіх, хто до нас завітає, і знаємо, що ми це зробимо з гідністю», – зазначила директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації - фото 4

З початку жовтня центр туристичної інформації приймає відвідувачів в будні з 9:00 до 18:00, а з 1 листопада в період низького сезону (до квітня включно) буде радий відвідувачам також у вихідні з 10:00 до 14:00.

У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації - фото 5

У Вінниці відкрили Центр туристичної інформації - фото 6

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий