Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
08 октября 2024
17,3 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
Жінка викрала іграшки з Меморіалу пам’яті жертв 14 липня у Вінниці
07 октября 2024, 15:14
Жінка викрала іграшки з Меморіалу пам’яті жертв 14 липня у Вінниці

У Вінниці розшукали та затримали жінку, яка викрала іграшки з Меморіалу пам’яті жертв російського обстрілу, який стався 14 липня 2022 року. Надзвичайно цинічний вчинок містянки, подіваємось, матиме проводження…   

Міські камери відеоспостереження 4 жовтня близько 16 години зафіксували, як жіночка направляється до меморіалу та забирає іграшки, які туди приносять загиблим діткам .

Як повідомляє Ситуаційний центр м. Вінниця, інформацію про потенційну крадійку (адже крадійкою її може визнати лише суд) було передано патрульній поліції. Жінку оперативно розшукано.

«Спілкуючись із нею, охоронцям порядку громадянка повідомила, що іграшку взяла нібито для того, аби віднести дітям з неблагополучних сімей. Для з’ясування усіх обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу», – йдеться у повідомленні.

У Ситуаційному центрі додають, що такі випадки, на превеликий жаль, не поодинокі. Люди дозволяють собі цинічно забирати з меморіалу квіти, горщики, іграшки та інше.

«Ми закликаємо усіх припинити коїти цю наругу над цим важливим для усіх вінничан місцем пам’яті, жалю і скорботи! Думайте про почуття людей, рідні яких загинули від підступного ракетного удару по середмістю Вінниці. Пам’ять про них живе у цьому місці, у тих голубах на стелі, що здіймаються в небо, у висаджених навколо сакурах. Близькі люди загиблих дбайливо слідкують та доглядають за пам’ятним сквером, тож просимо проявити до них повагу», – зазначають у Ситуаційному центрі.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий