Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
08 сентября 2024
24,9 °C
ясно

Новости

Вінниця
Вінницьких дітей запрошують на безкоштовні заняття в секцію спортивної радіопеленгації
06 сентября 2024, 15:03
Вінницьких дітей запрошують на безкоштовні заняття в секцію спортивної радіопеленгації

Одним із провідних тренерів у Вінниці, який займається підготовкою дітей у цьому виді спорту, є Майстер спорту України Богдан Войцехівський. Він очолює секцію радіопеленгації у Вінницькій міській дитячо-юнацькій спортивній школі № 2, до якої запрошує на заняття хлопців та дівчат віком від 10 років. 

Тренування безкоштовні, що робить цей вид спорту доступним для кожної дитини.

Богдан Войцехівський – провідний спортсмен відділення радіоспорту міської дитячо-юнацької спортивної школи №2, Майстер спорту України, переможець та призер чемпіонатів України, Європи та світу. Він розпочав займатись радіоспортом у 13 років, відтоді, як познайомився з викладачем школи, Заслуженим тренером України Сергієм Зеленським, який розвинув у нього хист та талант радіоорієнтування.

Вінницьких дітей запрошують на безкоштовні заняття в секцію спортивної радіопеленгації

Як розповідає тренер, радіопеленгація навчає хлопців та дівчат не тільки спортивним якостям, а й навичкам аналізу та вирішення проблем. Кожен тренувальний маршрут вимагає від учасників швидко приймати рішення, обираючи найкращий шлях до цілі, що сприяє розвитку критичного мислення та вміння діяти в умовах стресу. Діти, які займаються цим спортом, стають більш впевненими в собі, вони навчаються працювати в команді та розвивають лідерські якості.

Спортивна радіопеленгація відкриває перед вами нові горизонти в прямому сенсі. Це місце, де кожен тренувальний день – нові краєвиди, це можливість перемогти себе і відкрити світ з іншого боку. Це ідеальний вибір для тих, хто прагне активності, пригод та командного духу. Це спорт, який розвиває не лише тіло, а й розум, навчаючи аналізувати та мислити. Приєднуйтесь до нашої секції, щоб стати частиною команди чемпіонів!» – говорить тренер секції спортивної радіопеленгації МДЮСШ №2 Богдан Войцехівський.

За його словами, займаючись цим видом спорту, дитина зможе розвинутися фізично, а ще навчиться орієнтуватися в складних умовах, розуміти технічні аспекти роботи радіоапаратури та, що найголовніше, набути впевненості у своїх силах.

Як записатись у секцію

Для запису на секцію радіопеленгації вінничани можуть звертатися за телефоном: 0965652086.

Також деталі містяться на інстаграм сторінці секції, де регулярно публікуються новини про тренування та досягнення учасників.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий