Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
01 сентября 2024
32,3 °C
небольшой дождь

Новости

Вінниця
Глава АМКУ Кириленко пояснив, що його родина заробила $300 тис. на продажі малини, - ЦПК
30 августа 2024, 14:24
Глава АМКУ Кириленко пояснив, що його родина заробила $300 тис. на продажі малини, - ЦПК

Родина глави АМКУ Павла Кириленка, якого підозрюють у незаконному збагаченні, заробила $300 тис. на продажі малини.

Про це заявив голова ЦПК Віталій Шабунін, інформує Цензор.НЕТ.

"300 тисяч баксів "заробила" родина голови АМКУ Павла Кириленка на продажі малини. Зокрема такою пургою голова АМКУ Зеленського виправдовував наявність непояснюваних 56 млн статків (включно з 7-ма квартирами загальною площею понад 700 м.кв.)", - зазначив він.

Шабунін про Кириленка

У ЦПК зазначили, що під час допиту тестя Кириленка Олександра Матієнка він пояснив походження своїх коштів так, що у 1991 році у нього залишився спадок, а ще вони з друзями мали бізнес з автобусами та таксі, але основний прибуток він мав з обмінників. Після того, як сім’я переїхала в Ужгород, Матієнко не захотів, щоб гроші просто лежали і вони з сім’єю придбали 4 квартири та 4 паркомісця у новобудові.

"За його словами, все купили за гроші, зароблені ним та дружиною. Якщо вірити цій версії, тільки на торгівлі малиною Матієнко заробив 300 тисяч доларів. Ці гроші інвестували у квартири в Ужгороді. Захист Кириленка в свою чергу, стверджував, що підозра необґрунтована, все майно родичі купляли за свої або запозичені гроші. А нові iPhone вони придбали, бо хтось, нібито, намагався зламати їхні телефони", - розповіли у Центрі протидії корупції.

Автор: Богдан Русінко Джерело: https://censor.net/ua/n3507253

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий