Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
16 августа 2024
29,5 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
Учителька з Жмеринки здобула міні-грант для розвитку дітей з особливими потребами
16 августа 2024, 14:46
Учителька з Жмеринки здобула міні-грант для розвитку дітей з особливими потребами

Оксана Сімонова, учитель-дефектолог із Жмеринського “Інклюзивно-ресурсного центру”, стала переможницею конкурсу мінігрантів “Професійне зростання”.

Завдяки цьому гранту Оксана тепер реалізує свій проєкт, спрямований на навчання дітей з особливими освітніми потребами навичкам соціально-побутового орієнтування.

Основне завдання її проєкту – підготовка дітей до самостійного життя, зокрема навчає розв’язувати побутові задачі. Діти вчаться приготуванню їжі, користуванню кухонним інвентарем, столовими приборами та посудом, а також догляду за ними. Крім того, вони опановують сервірування столу та інші важливі навички.

“Прості інгредієнти та нескладні рецепти дозволяють дітям з особливими потребами легко справлятися з цими завданнями. Приготовані страви виходять не тільки смачними, а й корисними. Самостійне приготування їжі та її куштування дарує дітям безліч позитивних емоцій і задоволення”, – розповідає Оксана Сімонова.

Завдяки її ініціативі, діти отримують не лише практичні навички, але й упевненість у своїх силах, що є важливим кроком на шляху до їхньої інтеграції у суспільство.

   

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий