Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
14 августа 2024
25,4 °C
ясно

Новости

Вінниця
У Вінниці відбудеться показ документального фільму про Назарія Яремчука
14 августа 2024, 14:39
У Вінниці відбудеться показ документального фільму про Назарія Яремчука

15 серпня у вінницькому кінотеатрі «Родина» відбудеться показ документального фільму Артема Григоряна «Яремчук: незрівнянний світ краси», присвяченого видатному українському співакові Назарію Яремчуку. Ця стрічка відкриває нові сторінки життя та творчості легендарного артиста.

Стрічка стала результатом натхненної роботи доньки Назарія Яремчука Марії Яремчук та продюсера Максима Сердюка. Сюжет розповідає не лише про творчий шлях артиста, а й відображає розвиток країни загалом.

Фільм зняв режисер Артем Григорян. Він будується на ексклюзивних родинних архівах та особистих щоденниках Назарія Яремчука. Особливістю стрічки є використання штучного інтелекту для озвучення записів щоденників, що додає глибини та автентичності оповіді. Крім того, стрічка складається зі спогадів близьких людей артиста, визначних діячів культури, а також записів концертів та інтерв’ю, які були знайдені в державних архівах.

Кінострічка актуальна не лише для української аудиторії, а й має потенціал стати важливою культурною подією за кордоном.

Для зручності перегляду фільму українська версія стрічки була адаптована для осіб з порушенням зору та слуху. Спеціальні можливості доступні через мобільний застосунок.

«Прем'єра обіцяє стати знаковою подією для всіх, хто цінує українську культуру та хоче дізнатися більше про життя та творчість одного з найвидатніших артистів України», – підкреслюють у кінотеатрі «Родина».

Показ документального фільму відбуватиметься з 15 по 21 серпня. Час сеансів – 18:10.

Анонси та новини кінотеатру «Родина» можна довідатись на фейсбук-сторінці закладу.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий