Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
14 августа 2024
24,9 °C
ясно

Новости

Вінниця
В селі на Вінниччині під час конфлікту фермер застрелив сина
09 августа 2024, 15:54
В селі на Вінниччині під час конфлікту фермер застрелив сина

Як повідомили у відділі комунікації Вінниччини, в одному з сіл Жмеринської територіальної громади чоловік з рушниці смертельно поранив потерпілого.

«Про те, що сталось в поліцію повідомив сам 71-річний підозрюваний 7 серпня ввечері. На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що на території власного фермерського господарства між чоловіками відбулась сварка на особистому ґрунті, під час якої батько здійснив декілька пострілів, й одна з куль влучила його 48-річному сину в голову. Від отриманого поранення той загинув.

Знаряддя злочину – мисливський нарізний карабін та гільзи, правоохоронці вилучили. Фігуранта затримали у процесуальному порядку», - зазначили в поліції.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили затриманому про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Тривають слідчі дії.

В селі на Вінниччині під час конфлікту фермер застрелив синаВ селі на Вінниччині під час конфлікту фермер застрелив сина - фото 2В селі на Вінниччині під час конфлікту фермер застрелив сина - фото 3В селі на Вінниччині під час конфлікту фермер застрелив сина - фото 4

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий