Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
08 августа 2024
27,7 °C
облачно с прояснениями

Новости

Вінниця
Вінницьких дітлахів запрошують на безплатні навчання з шахів та шашок
08 августа 2024, 19:45
Вінницьких дітлахів запрошують на безплатні навчання з шахів та шашок

Професійні тренери, індивідуальний підхід, сучасні методи навчання та дружня атмосфера – це все пропонує Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 6. Школа відкриває набір на заняття з шахів та шашок для хлопчиків і дівчаток віком від 5 років, які прагнуть опанувати нові знання або вдосконалити свої вміння.

Заслужений тренер України Микола Боднар, керівник школи, підкреслює, що девіз закладу – «Ми з тими, хто думає!». Наразі у школі займається понад 300 вихованців, а навчання є безкоштовним. Школа пишається своїми вихованцями, які неодноразово здобували перемоги на чемпіонатах України, Європи та світу, а також виховала чотирьох гросмейстерів: Іллю Нижника, Юлію Швайгер, Віктора Матвіїшена та Сергія Федорчука.

Микола Боднар також зазначає, що саме молодь сьогодні може дати фору досвідченим шахістам завдяки швидкості мислення, реакції та здатності приймати нестандартні рішення.

Ілля Нижник, один із вихованців школи, під керівництвом Миколи Боднара став одним із наймолодших гросмейстерів світу у віці 14 років і трьох місяців.

На цьогорічних чемпіонатах України серед дітей до 8 років вихованці школи вже досягли значних успіхів. Артем Кучер здобув золоту та дві срібні медалі на чемпіонаті України з шахів, Олександр Савчук – золото, а Анастасія Чепка – дві золоті нагороди. На чемпіонаті України з шашок Мар’яна Мирошниченко виборола дві золоті та одну срібну медаль, а Сергій Мазур здобув срібну та бронзову нагороди.

Школа № 6 розташована за адресою: вул. Театральна, 24. Заняття також проводяться на вул. Баженова, 32 (бібліотека-філія № 7) та вул. 600-річчя, 6 (VinSmart Центр).

Для отримання додаткової інформації та запису на заняття звертайтеся у робочі дні з 9:00 до 17:00 за номерами: 097-275-95-89 (Микола Боднар, директор школи) або 063-290-65-91 (Олександр Ющук, заступник директора).

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий