Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
08 августа 2024
27,7 °C
облачно с прояснениями

Новости

Вінниця
Французький стрибун, який зачепив геніталіями поперечку на ОІ, отримав пропозицію від сайту для дорослих
07 августа 2024, 15:14
Французький стрибун, який зачепив геніталіями поперечку на ОІ, отримав пропозицію від сайту для дорослих

Французький стрибун з жердиною Ентоні Амміраті, який нещодавно потрапив у заголовки через незвичний момент на змаганнях, отримав несподівану пропозицію від сайту для дорослих розваг CamSoda. Під час спроби подолати висоту у кваліфікаційному раунді, Амміраті ненавмисно торкнувся планки своїми геніталіями, і вона впала. Це привернуло увагу сайту, який вирішив зробити спортсмену оригінальну пропозицію.

Віцепрезидент сайту, Дарин Паркер, написала листа до TMZ Sports і запропонувала до 250 000 доларів за участь у веб-кам шоу тривалістю 60 хвилин, але на цей раз без перекладини. «Якби це залежало від мене, я нагородила б тебе за те, що бачили всі інші, – твій талант нижче пояса. І я б із задоволенням запропонувала б тобі 250 тисяч доларів в обмін на шоу, зняте на веб-камеру, з демонстрацією чоловічої гідності, тільки без жердини», – сказала Паркер.

А також уточнила, щоб Ентоні не переймався за свій костюм в обтяжку, бо там він йому не знадобиться. До речі, така пропозиція може принести навіть більше, ніж золота медаль на Олімпіаді, за яку виплачують 125 000 тисяч доларів.

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/athletics/blogs/3114316-frantsuzkyy-strybun-yakyy-zachepyv-henitaliyamy-poperechku-na-/?utm_source=copy

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий