Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
16 июля 2024
34,1 °C
ясно

Новости

Вінниця
Фестиваль польової кухні
20 июня 2024, 17:41
Фестиваль польової кухні

19 червня в Центральному парку ім. Леонтовича відбулась традиційна прес-конференція, генеральна репетиція 9-го фестивалю польової кухні пам’яті загиблих героїв імені Тараса Сича. Ми вдячні всім небайдужим громадянам, організаціям, фірмам, державним установам за щорічну плідну підтримку заходу, всім ЗМІ, які висвітлюють і розповідають про подію.

29 червня 2024 року о 14:00 год. у Центральному парку ім.Леонтовича на площі «Водограй» відбудеться 9-й фестиваль польової кухні пам’яті загиблих героїв імені Тараса Сича. Захід названий на честь вінничанина, який в 2014 році пішов добровольцем у зону АТО, служив польовим кухарем, санітаром і загинув під Дебальцевим. Основним завданням проєкту є вшанування пам’яті наших героїв, привернення уваги жителів та гостей міста до військових подій, які розгортаються на території держави та згуртування міської громади для надання усієї можливої допомоги і підтримки нашим захисникам.

У заході беруть участь: військові польові кухні, волонтерські організації, національні спільноти, учбові заклади та небайдужі громадяни.

До програми фестивалю входить:

- приготування, дегустація страв польової кухні, вуличної їжі, традиційних національних кухонь. Страви готуються у польових умовах на вогнищі;

– збір коштів на потреби ЗСУ та реабілітацію ветеранів – фестивальна тарілка донат 200 грн.;

- демонстрація та здобуття базових знань з військової підготовки та надання першої медичної допомоги;

- виставкові експозиції;

- концертна патріотична програма за участі оркестрів ГУ ДСНС України у Вінницькій області; муніципального естрадно-духового оркестру «Він-бенд»; гурту «Аскер», артистів міського Палацу мистецтв та області.

Організатори – виконком Вінницької міської ради; ГУ МНС у Вінницькій області; Департамент культури, міський Палац мистецтв.

Ще і ще раз запрошуємо 29 червня до парку Леонтовича, на площу «Водограй» о 14:00 год. підтримати і захистити наших бійців на передовій, а за одно скуштувати смачні страви, відвідати цікаві локації, зустрітися з друзями.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий