Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 мая 2024
19,4 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
НА ВІННИЧЧИНІ ПРОЙДЕ РЕТРО-ТУР НА НАЙСТАРІШОМУ ПАРОВОЗІ В УКРАЇНІ
06 мая 2024, 20:52
НА ВІННИЧЧИНІ ПРОЙДЕ РЕТРО-ТУР НА НАЙСТАРІШОМУ ПАРОВОЗІ В УКРАЇНІ

Учасники туру подорожуватимуть найдовшою вузькоколійкою в Європі

Гайворонський експрес знову кличе у захопливу подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі. Місто залізничників — славетний Гайворон чекає гостей зі всієї України. Організатори ретро-туру запрошують здійснити поїздку по історичній 126-річній вузькоколійці під тягою найстарішого діючого паровоза в Україні — 159 №4-95.  Цього разу захід буде приурочений Всесвітньому дню вишиванки. У програмі: захоплива подорож у минуле на ретро-поїзді, мальовничі краєвиди українського Поділля, смачний гарячий обід на березі Південного Бугу, культурно-мистецька програма від Гайворонської громади, а на пероні залізничного вокзалу у Гайвороні та Бершаді відбудеться благодійний ярмарок на підтримку наших відважних ЗСУ.

Квитки на ретро-поїзд вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті https://booking.uz.gov.ua/uk/, в чат-ботах Укрзалізниці та в касах вокзалів. Шукайте поїзди сполученням: №961 Гайворон — Бершадь, №962 Бершадь — Гайворон, №924 Гайворон — Хащувате та №923 Хащувате — Гайворон.

Середня вартість квитка на ретро-поїзд в одному напрямку — 130 грн для дорослого та 98 грн для дітей до 14 років.

Традиційно, для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому, призначається курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ — Гайворон та Львів — Гайворон. Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 17 травня, з Гайворону назад — ввечері 18 травня. Квитки на трансфер вже у продажу на офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці.

Для замовлення екскурсії до краєзнавчого музею та екскурсій містом звертайтеся за телефоном: 067-696-51-07.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий