Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
9,6 °C
дождь

статьи

ВЕСІЛЬНА МОДА
06 марта 2012, 00:00
ВЕСІЛЬНА МОДА

Якщо простежити тенденцію зміни весільних суконь за останні десять років, то можна відзначити, що весільна мода прагне до спрощення і лаконічності. Оригінальність і показова розкіш весільного образу поступово поступається місцем романтизму і витонченості. Відходить у небуття образ «принцеси», так улюблений нареченими раніше. Пишні сукні, грубі тканини, великі кристали, надмірна обробка поступаються місцем легкій драпіровці, легкості шифону і тюля. Залишаються як спогад об'ємні великовагові спідниці та криноліни, пишні рукави і буфи. 

Образ сучасної нареченої найбільш близький до способу повітряної й елегантної німфи. В цілому, у світі весільної моди панує романтичний стиль. Традиційно у слов'янських народів наречена одягає весільну сукню, виготовлену з білої тканини. І незважаючи на те, що в даний час стильні наречені іноді воліють одягнути наряд яскравого забарвлення, але біле плаття, як і раніше, не втрачає актуальності. Білий колір здавна вважався кольором цнотливості та чистоти. Мабуть, можна вважати стереотипною думку, що весільна сукня обов'язково має бути саме білою. Весільна сукня - це не просто одяг, котрий можна купити, повдягати і з жалістю сховати в шафу. Вона є більш близька до ритуалу, таїнства і символізму в житті нареченої. Погодьтесь, навряд чи можна розглядати плаття нареченої зі звичайної позиції - тільки в контексті тих змін у житті, що несе весілля. На весіллі народжується нова людина, вступає в новий період свого життя. Весілля дозволяє почати все із чистого аркушу - і весільне плаття підкреслює чистоту та свіжість початку цього періоду життя жінки. Вибір сукні для весілля – це, напевно, найвідповідальніший захід для нареченої в передвесільних клопотах. Якщо організацію весілля можна довірити фахівцям, то вибір весільної сукні - тільки собі коханій. Ні для кого не буде сенсаційним відкриттям, що за допомогою сукні можна вигідно подати переваги фігури, а також приховати деякі недоліки або підкреслити особливості статури. Для наречених середнього зросту з нормальною статурою обмежень практично ніяких немає. Але у випадку, коли присутня повнота, слід вибирати прості фасони весільної сукні з незначною кількістю оздоблювальних елементів. Нареченим із зростом вище середнього можна порадити відверті сукні – це дозволить підкреслити стрункість фігури. Якщо сукні облягаючого фасону не влаштовують, оцініть себе в дзеркалі у сукні з заниженою талією, пишними рукавами і широким поясом. Якщо матінка-природа нагородила вас високим зростом, при цьому статура худорлява, можна порадити вам для візуального збільшення стегон і грудей пишну весільну сукню – з оборками та драпіруванням в області грудей, плечей і стегон.

Але головне - щоб вам було зручно у вибраній сукні, щоб не було неприємних моментів, повязаних із тим, що сукня розсипається ще до приходу в ДРАЦС. І памятайте: для того, щоб у вашій майбутній сімї були мир та злагода, навчіться в будь-якій ситуації підтримувати та допомагати один одному.

Галина Левицька,

начальник Вінницького міського відділу ДРАЦС

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий