Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
8,8 °C
небольшой дождь

статьи

ГРОШІ, ДЕ Ж ВАС ЗНАЙТИ?
01 декабря 2011, 00:00
ГРОШІ, ДЕ Ж ВАС ЗНАЙТИ?

Чи можна сьогодні швидко знайти роботу з пристойною зарплатнею? Адже саме від роботи залежить так званий «достаток» родини, чи хоча б натяк на нього. А от без роботи для пересічного громадянина України і добробуту не бачити, як «свого носу». Першопричину потрібно шукати у занедбаній економіці країни, де, за словами верхівки нашої влади, все робиться заради народу і для народу: медицина безкоштовна (але на жаль лише на паперах!) з’являються нові робочі місця (та де ж вони?!), покращується рівень життя, (зарплати та пенсії зростають лише на копійки, а от ціни щоденно лізуть угору, причому, не зупиняючись). Логічно виникає питання, для якого народу, і що саме насправді покращується? Чи, можливо, вони сплутали слова «народ» та «еліта суспільства»?

Хоча кількість безробітних велика, але все ж у багатьох є місце роботи, на якій працюєш щодня, як проклятий, а що толку? У «владних» гаманцях «грошики» посекундно примножуються, а у «рядового» працівника у кишенях лише дірки. Можливо в цьому і є весь сенс роботи: багаті багатіють, а звичайні «смертні» як не бачили тих грошей так і ніколи не побачать. А перед виборами можна ще й познущатися над народом, пообіцявши омріяний добробут кожному, хто «правильно» проголосує. А от як до діла доходить, то про виконання своїх обіцянок одразу ж забувають!

На жаль, ще й до всього, у нашому суспільстві такі якості як чесність, щирість, старанність, розуміння досить часто належно не оцінюються в процесі роботи. А от улесливість та брехня це прекрасні данні для отримання великих грошей. Звісно є і виключення, але, на жаль, їх з кожним днем все менше і менше. Про вищу освіту й годі говорити. В наш час вже звичним стало те, що прибиральниця має вищу освіту, продавець – професорський ступінь, чи звичайний менеджер з двома дипломами.

Але не все так погано, як здається. Не забувайте й про позитивну точку зору. Адже є й робота, яка приносить, окрім невеликого статку, ще й задоволення чи хоча б не викликає роздратованості чи , навіть, являється улюбленою справою Важливо, в першу чергу,пам’ятати – для когось 1000 гривень на місяць - це гроші, а для іншого й мільйону на день не вистачить!

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий