Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
29 березня 2024
9,3 °C
дождь

Статті

Суспільство
Жіночі помилки, які руйнують стосунки
05 червня 2020, 15:32
Жіночі помилки, які руйнують стосунки

В парі саме жінка розвиває вдалі або невдалі стосунки. Коли змінюється жінка, змінюється ставлення чоловіка до неї.

Як стати для чоловіка тим самим двигуном прогресу у відносинах і які поширені помилки найчастіше допускають жінки.

Помилка № 1: Ви читаєте багато моралей

Основна помилка у стосунках — це багато розмов з боку жінки. І це не просто балачки. Це коли, замість того щоб пояснити причину свого смутку, вона каже: "Я тобі поясню, як правильно! Я ж знаю! Ти ж не знаєш, ти взагалі..." Вона починає свої повчання, наприклад, в машині, в момент, коли він навіть не може з неї вийти. І продовжує всю дорогу виносити йому мозок на незначну тему. Потім вони приїжджають додому, їдять, лягають спати, займаються сексом, і вранці все повторюється.

Помилка № 2: Вас кидає з крайності в крайність

У жінок є ще одна часта помилка. Вони постійно впадають у крайність — "доступність завжди" або "абсолютна неприступність". Є 2 моменти:

Коли жінка доступна своєму партнеру для близькості незалежно від його поведінки, вона втрачає цінність як для себе самої, так і для партнера.

Коли жінка займає позицію жорсткого лідера або "мами" в сім'ї, до неї пропадає сексуальний потяг. Тому що в голові чоловіка "мама" і "секс" — це дві різні речі. "Мама" — для любові, а для сексу потрібно шукати іншу жінку.

Жінка — це комбінація дівчини і мами. Разом у нас виходить спокійна, гармонійна жінка, яка вміє проявляти гнучкість. Мама не може проявляти гнучкість, оскільки постійно про щось турбується і повинна бути правильною. А дівчинка не може проявляти гнучкість просто тому, що вона дурна.

Коли жінка вчиться відчувати себе, вона розуміє, що таке спокійна радість. І вчиться знаходити інструменти для приходу до такого стану.

Жінки чекають, що прийде чоловік, який зробить щось, і стане добре. Не стане добре. Тому що потреба в любові — це базова потреба. Базові потреби ми можемо реалізовувати тільки самостійно. І, якщо жінка не вміє задовольняти свої базові потреби самостійно, буде наростати невдоволення. Хоча, здавалося б, вона чинить так, як потрібно, і чоловік робить так, як пишуть в журналах. Але вона не відчуває. І ось це призводить до того, що люди розлучаються.

Помилка № 3: Ви лупите тигра капцем

Жінка часто намагається донести до чоловіка, що він не відповідає її уявленням. Вона постійно повторює такі твердження, як: "Ти лінивий!", "Скільки можна?" "Ти ніколи не заробляєш грошей", "Коли ти приймеш рішення?". І донесення інформації до нього з такої позиції в підсумку зробить з нього "кота", який не захоче до неї приходити.

Є така алегорія, коли ми беремо тигра і лупимо його капцем кожен день. Говоримо йому про те, що він не сильний і не тигр. Краще говорити такі фрази, як "Ти знаєш, мені сумно", "Ти знаєш, я дуже засмучена, тому що я пояснювала тобі, як для мене важливо це, в надії що ти мене зрозумієш". Таким чином, жінка наділяє чоловіка відповідальністю за свій стан. Це дуже важливо. Тому що всі жінки чекають відповідальності. Він абсолютно комфортна істота, яка не дуже любить зайву відповідальність. І представнику сильної половини людства набагато легше зробити так, щоб жінка відчувала себе комфортно, ніж пізніше відповідати за те, що їй сумно.

Помилка № 4: Ви не усвідомлюєте, що таке щастя

Чому дівчата з абсолютно різними статусами, віком, досвідом і вихованням роблять одні і ті ж помилки? Тут відповідальність батьків величезна. Батьки повинні дати своїй дочці досвід відчуття щастя, за яким вона пізніше буде ідентифікувати себе в соціумі. І, коли дівчинка виходить у життя, вона не знає, що таке стан щастя. Вона знає стан фрагментарних нагород за гарні оцінки, хорошу поведінку або що-небудь ще. І ось вона виходить у життя, не знаючи, що таке щастя, і зустрічає чоловіка, який говорить: "Я щастя!" Вона бере його до себе. Проходить 2-3 роки, а вона щастя не відчуває.

Основне завдання батьків — передати своїм дітям, що таке щастя. І, якщо жінка виховує і культивує в собі почуття спокійної радості, вона вирішує відразу дві задачі.

Помилка № 5: Ви не виховуєте ласку в дітях

У мого знайомого є дочка, якій 3 роки. Коли вона до нього підходить, то відразу виявляє ласку. За великим рахунком, природа показує модель поведінки дівчини. Якщо б жінка вела себе весь час так, то у чоловіка не було б жодних шансів залишитися байдужим. Але куди це все зникає з віком? Чому, коли ти починаєш спілкуватися з дівчиною, потрібно стільки часу чекати, поки вона до тебе прилине? Коли жінки були дітьми, вони робили це несвідомо. Чому їх потрібно вчити цьому заново?

Це тривожність. Досвід попередніх відносин. Коли дівчину ошукали три рази, вона починає думати: "А раптом йому це не потрібно? Раптом він відштовхне мене?"

Коли я пригорнусь до нього, скажу ласкаве слово, то у нього не буде виходу бути поганим. Точно так само і наші діти. Перше — потрібно завжди приймати їх почуття. Якщо донька плаче, ніколи не можна говорити їй про те, що вона плаче через нісенітниці. Потрібно сказати про те, що ви б теж плакали на її місці. Потрібно співпереживати. Один з інструментів полягає в тому, щоб дати дитині зрозуміти, що з нею все в порядку. Потрібно сказати: "У будь-якій ситуації я з тобою". І потрібно зупиняти себе від моралей. Дуже багато хто говорить: "Я в будь-якій ситуації з тобою, але ти послухай, коли я була в твоєму віці..." І починається...

Помилка № 6: Ви не даєте чоловікові говорити

Чоловік повинен навчитися говорити. Коли він не розмовляє, жінка відчуває себе непотрібною. Проблема в тому, що вони будують плани на самоті і не обговорюють їх з жінкою. Якщо він скаже: "Сьогодні я працюю для того, щоб через три роки купити нам дім", жінка з радістю його підтримає. В очах чоловіка, якщо він з нею живе, приходить додому і їсть суп, значить, він її любить. Але жінці це не зрозуміло. Жінки запитують: "Як мені зрозуміти, що він мало на мене дивиться, пізно приходить і спить в іншій кімнаті?" Чоловіки відповідають: "Ну я ж з нею! Все нормально". З жінками треба розмовляти. Потрібно говорити: "Я втомився. Приготуй мені ось таку страву". І вона буде щаслива.

Як доносити до чоловіків, що вам це потрібно?

Справа в тому, що жінки бачать детально. Тобто складають з фрагментів загальну картину. А чоловіки бачать загальну картину. Коли жінка щось робить і запитує у чоловіка: "Ну як?", — в голові у нього відбувається вибух. Він думає, що якщо зараз скаже і не влучить, то буде скандал.

Є одна хороша гра. Коли ваш чоловік просить вас зробити щось, наприклад, запитує у вас, де його сорочка, чи просить зробити чай, ви говорите йому наступне: "Три важливі для мене слова, і я скажу тобі, де твоя сорочка" або "5 ласкавих слів, і у тебе буде найкращий чай у світі". Чоловіка дійсно потрібно привчати якийсь час до того, щоб він постійно говорив такі слова. Пізніше він буде самостійно застосовувати цей інструмент.

Помилка № 7: Ви не усвідомлюєте свою красу

Чому жінка, коли виходить на вулицю, годинами стоїть біля дзеркала і хоче виглядати трохи краще для незнайомих людей, але не знаходить часу для того, щоб добре виглядати вдома для свого чоловіка? Це відбувається тому, що жінку турбує громадська думка. Її чоловік вже поруч. Їй набагато важливіше, що не чоловік скаже щось чудове, а хтось чужий скаже чоловікові про те, яка в нього гарна дружина.

Це не зовсім здорова позиція, і її треба викорінювати. Я вважаю, що бути красивою — це робота для жінки до кінця життя. Неважливо, скільки їй років. Неважливо, ким вона працює. В жодному разі не можна запускати себе.

Прості техніки для того, щоб бути щасливою:

- Подумайте: "Яке задоволення я собі сьогодні принесу?"

- Проходьте 4 кілометри в день пішки. Це не повинно бути "тут 500 метрів зараз, 500 — потім". Потрібно проходити одразу 4 кілометри.

- Пийте воду! Вимивайте депресію з організму.

- Говоріть собі: "Я схвалюю!" Як можна частіше.

- Якщо коротко: робіть уранці те, що ви любите. І день почнеться добре.

- Та є ще одна хороша порада: один раз на тиждень нічого не робіть. Взагалі нічого. Не можна заправляти постіль, їсти йогурт, ходити у фітнес-зал та інше. Це дуже важлива процедура.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар