Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
29 березня 2024
9,3 °C
небольшой дождь

Статті

Все для дому та саду
ЩО І ЯК ДАРУВАТИ ДІВЧИНІ
31 січня 2012, 00:00
ЩО І ЯК ДАРУВАТИ ДІВЧИНІ

Як можна зробити унікальним навіть найпростіший дарунок дівчині? Що подарувати дівчині на початку стосунків? Кожному чоловікові, напевно, доводилося відчувати себе, немов на лезі ножа, вирішуючи ці питання. Ось і бігають закохані по магазинах напередодні загальноприйнятих свят або особистих пам'ятних дат. На самому початку стосунків уникайте дорогих і дуже особистих дарунків. Перші тижні знайомства іронічно іменують «цукерково-букетним періодом», окреслюючи круг прийнятних презентів. Але врахуйте, що ваш знак уваги повинен принципово відрізнятися від стандартного набору. Наприклад, одна велика і свіжа троянда виглядатиме більш достойно, ніж прикрашений блискітками і стрічками строкатий букет. Не даруйте цукерок у стандартних коробках, а спробуйте надати їм оригінального вигляду: купіть солом'яний кошик або тарілочку, красиво вкладіть улюблені солодощі вашої дівчини, упакуйте в подарункову обгортку і перев'яжіть стрічкою (все це можна придбати в будь-якому магазині подарунків або попросити загорнути прямо там). Продаються і готові «букети» з цукерок, оригінальні композиції з рафаелок або різноманітні шоколадні фігурки.Також на початку знайомства не впускайте шанс якомога більше дізнатися про дівчину. Звертайте увагу на її вислови, звички, непомітні на перший погляд дрібниці, що говорять про її характер, інтереси, схильності. Придивіться до того, як вона ставиться до прикрас, чи цікавиться технічними новинками, що за парфумерія на її туалетному столику, які книги на полицях. Спостерігайте, які речі й чому привернули її увагу. Ці вчасно помічені деталі обов'язково допоможуть у виборі кращого дарунку для дівчини, котрий зворушливо і ніжно повідає їй про ваші почуття.

Коли ваші стосунки вже досить серйозні, і ви готові до більш значущих подарунків для коханої, тоді, вирішуючи, що подарувати, не забувайте про таємний сенс. Хай головним стане не практичне ризначення дарунку, а процес його вибору, підготовки і дарування. Не обмежуйтеся подарунками на календарні свята придумайте власний день лише для двох - наприклад, день знайомства або першого побачення, котрий можна відзначати яким-небудь невеликим оригінальним презентом. Але не зловживайте предметами побуту, інтер'єру і догляду за собою, оскільки вони можуть бути сприйняті, як якесь форсування ваших стосунків і посягання на особистий простір. Поки ж даруйте милі дрібниці, призначені виключно для неї, для її задоволення і насолоди. Уникайте банальностей: замість готового спа-набору з парфумерного магазину самостійно підберіть декілька красивих флакончиків для прийняття ванн, прикладіть до них ароматичні свічки, диск з релаксаційною музикою і улюблену шоколадку - такий зібраний з турботою і ніжністю дарунок для дівчини буде набагато ціннішим. У вибрану рамку для фото вставте знімок того місця, де ви, скажімо, разом зустріли світанок або вперше поцілувалися. Не забувайте, що в наш меркантильний час, коли все можна купити, стають особливо цінними індивідуальний підхід, фантазія і присвячений коханій вільний час. Існує величезний вибір оригінальних подарунків для дівчат, але, перш ніж їх дарувати, переконайтеся в її широкому кругозорі та в схожому із вашим почуттям гумору -лише тоді чашки, футболки, наплічники із кумедними надписами будуть достойно оцінені. Придумайте, якими словами супроводжуватимете подарунок, щоб підкреслити його індивідуальність, присвятити його лише їй.

Не бійтеся виявитися в смішній або безглуздій ситуації! Увага до деталей, творчість і фантазія допоможуть вам просто і яскраво розповісти про своє кохання. Звичайно, завжди є ризик «промахнутися» з дарунком дівчині, але, якщо ваша кохана зрозуміє, що ви дуже-дуже старалися і думали про неї, вона без сумнівів, буде вдячною!

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар