Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
19 квітня 2024
5,5 °C
небольшой дождь

Статті

Суспільство
А КОЛИ ВИ ОДРУЖИЛИСЬ?
05 серпня 2015, 00:00
А КОЛИ ВИ ОДРУЖИЛИСЬ?
      Зараз ніхто не потребує послуг свахи. Знайомство відбувається легко: на роботі, під час навчання, на дискотеці, на відпочинку, у знайомих... Але така легкість у спілкуванні має й негативну сторону - вона викреслила із чоловічої програми необхідність ризикувати, завойовувати жінку, поступово наближатися до неї.
       Відповідно до законодавства, шлюб дозволений з 18 років. Винятком може бути реєстрація і в 16 років, але для цього потрібен дозвіл.
Питання про заміжжя треба ставити тоді, коли зважені всі "за" й "проти". З точки зору логіки та медицини, шлюб між 23-річними людьми може бути дуже перспективним. У цьому віці, як правило, закінчують навчання, визначаються як особистість, жінка досягає свого фізичного розквіту, це кращий вік для народження дітей. Чоловічий організм формується пізніше, до 25 років будуть рости кістки, м'язи, формуватися характер і темперамент. Отже, оптимальний вік для одруження сильної статті - 21-25 років.
     Щодо раннього шлюбу, то жінка повинна пам'ятати, що її 18-19-річний чоловік буде ще рости і тому вимагає до себе дбайливого відношення, особливо перших 2-3 роки. Через 10 років такий шлюб досягне свого розквіту.
     У шлюбі ровесників до 40 років можуть виникнути серйозні проблеми, адже жінка дорослішає швидше. Шлюби, у яких чоловік старший за жінку на 4-7 років, таких проблем не мають. Якщо чоловік старший від своєї обраниці на 15-20 років, то шлюб обіцяє бути складним. Тут багато залежить від доброти, такту й терпіння тих, хто збирається створити таку сім’ю. Шлюби, де чоловіки на 10 років молодші від дружин, останнім часом стають все більше розповсюдженими, навіть модними.
      Проте, вік у справжньому коханні не має значення. На мою думку, головне щоб партнери дійсно довіряли, поважали та кохали один одного. А як обирати розумом чи серцем кожен вирішує сам.
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар