Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
29 березня 2024
8,9 °C
небольшой дождь

Статті

КОГО ОБРАТИ: ЗВИЧАЙНОГО ХЛОПЦЯ ЧИ МЕТРОСЕКСУАЛА
22 квітня 2014, 00:00
КОГО ОБРАТИ: ЗВИЧАЙНОГО ХЛОПЦЯ ЧИ МЕТРОСЕКСУАЛА

Думка автора

 

Досить вже вірити в казки і чекати принца на білому коні. Жорстока реальність полягає в тому, що представників сильної чоловічої статі замінюють метросексуали, які краще знають чого прагне жінка.

Яскрава зовнішність і привабливість закохують у себе мільйони представниць слабкої статі. Разом із такими особливими чоловіками чи хлопцями кожен відчуває себе володарем світу. Можливо у когось і скаладається негативна думка про метросексуалів, але вони кращі, ніж грубі та жорстокі чоловіки, які лише скаржаться на життя та недопустимо поводять себе із жінками.

Нічого в житті не буває просто так, якщо вже доля подарувала шанс познайомитись із «солодким метросексуалом» то не варто втрачати його. Молоді дівчата часто мріють про те, щоб провести час із метросексуалами, адже спражніх хлопців, котрі схожі на лицарів сьогодні майже немає. Виключенням стануть лише ті, котрі досі чекають на справжнє диво, яке може змінити "грубого чоловіка".

Запам'ятайте, кожен має право вибору! У кожного свій смак та індивідуальний стиль, але всі ми люди, а тому маємо різними способами прагнути до самовдосконалення. Ніхто не приховає того факту, що метросексуал є кращим другом для жінки. Якщо, наприклад, у неї виникла ідея пройтись по магазинам та подруг поруч не має, то саме "солодкий метросексуал" замінить жінці вірну подругу.

На мою думку, метросексуали - це не лише ікони стилю та гламуру, вони ще й можуть бути вірними порадниками та справжніми друзями. Варто повірити у диво, адже прекрасні та стильні метросексуали, які нас оточують можуть звернути увагу саме на тих хто так свято та прихильно обожнює їх.

Яким має бути спражній чоловік чи хлопець: грубим чи привабливим метросексалом - вирішувати лише жінкам. У кожного своя точка зору, тому і обирати свого прихильника потрібно за певними критеріями, але для справжніх почуттів не може бути перешкод.

Справжнім чоловіком може бути кожен хто прагне змінити життя своєї прекрасної музи. Умійте цінувати людей такими, якими вони є, щоб потім сміливо заявити, що кожен представник чоловічого королівства є прекрасним та чарівним.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар