Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 березня 2024
15,1 °C
небольшой дождь

Статті

Суспільство
ЧОЛОВІЧИЙ КОСТЮМ
13 вересня 2013, 00:00
ЧОЛОВІЧИЙ КОСТЮМ

Чоловічий костюм - це не лише одяг, але й імідж чоловіка. У костюмі повинні поєднуватися як індивідуальність, так і практичність власника. Навіть якщо вам не потрібно носити костюм щодня, коли приходить час його вдягати, потрібно підходити до покупки з усією відповідальністю.

Тому, перше, що вам потрібно зробити — це вирішити, який ви хочете костюм, а це випливає з того, для чого він вам потрібен. У будь-якому випадку, перший костюм не варто брати занадто яскравим або незвичайним. До речі, костюм звичайно краще всього купити не в інтернет-магазині, а там, де його можна приміряти. Класичний чоловічий костюм повинен ідеально сидіти по фігурі й не сковувати звичні рухи людини.

Щодо технічних параметрів. Звертайте увагу на плечі костюма, вони повинні ідеально збігатися з вашими, не нависати і не бути коротшими. Ваша пряма долоня повинна легко ковзати між тілом і лацканами, коли верхній гудзик піджака застібнутий. Якщо рука стиснута в кулак, то костюм повинен натягатися в районі гудзика. Верхній гудзик (якщо це піджак з двома гудзиками) або середній гудзик (якщо всього їх три) не повинен бути нижче пупка. Піджак повинен закінчуватися приблизно там, де починаються ваші пальці рук, якщо ви витягнете руки вздовж тулуба. Рукав піджака повинен закінчуватися в тому місці, де з'єднується зап'ястя і великий палець. Манжет сорочки повинно бути видно з-під рукава піджака приблизно на 7-13 мм. Ширина манжет брюк — 3 см. Спереду штанина повинна утворювати невеликий надлом.

Урізноманітнити щоденний костюм можна різноманітними аксесуарами. Краватки — колір яких можна підібрати залежно від мети зустрічі або метелик. Запонки - на сьогоднішній день є багато варіантів - золоті, срібні, з камінчиками. Зажим для краватки - його краще вибирати до запонок, чоловік, який носить зажим для краватки виглядає одночасно солідно і елегантно. Хустинка в грудній кишені, її вибирають для більш урочистих заходів під тон краватки.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар