Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
9,3 °C
небольшой дождь

статьи

ВИЇЗДНА ЦЕРЕМОНІЯ ШЛЮБУ: ЗА І ПРОТИ
01 февраля 2012, 00:00
ВИЇЗДНА ЦЕРЕМОНІЯ ШЛЮБУ: ЗА І ПРОТИ

Красиво і не стандартно, менше повсякденності, більше романтики і магії, менше офіціозу - більше розкутості і свободи, більше уваги тільки вам двом. Вагомішою та особливішою подію зробять і обітниці, що їх молодята зможуть самі написати та скласти у присутності найрідніших людей.

Незаперечні плюси виїзної церемонії – це будь-який зручний для вас і ваших гостей час. Якщо в ДРАЦС за прийнятну для вас годину проведення церемонії ще маєте поборотися з іншими парами, то виїзна церемонія повністю підстроюється під вас.Можете організувати її під час заходу сонця або на світанку (кому як подобається), у точний час вашого знайомства чи ще в які-небудь особливі години. Організовуючи виїзну церемонію насамперед, маєте визначитися з місцем, де вона буде відбуватись. Розглядайте варіанти, пов’язані з романтичними спогадами, ну і не забувайте про зручність обраного місця. Наприклад, гарне місце на території ресторану, де буде проходити весільний бенкет. Текст церемонії, написаний тільки для вас. Ваша історія знайомства унікальна, і її не можна загнати в жоден шаблон. Тому і слова, сказані в цей особливий момент, повинні передавати всю силу вашого кохання. Ви також можете виголосити популярні на заході присяги один одному. Головними атрибутами виїзної весільної церемонії є арка, під якою відбувається реєстрація шлюбу, столик та килимова доріжка. Доречними будуть і кілька рядів крісел для присутніх гостей.

Але ви повинні памятати, що виїзна церемонія одруження не рятує від необхідності реєстрації шлюбу в ДРАЦС. Однаково доведеться їхати туди в день весілля або на день раніше, щоб офіційно зареєструвати свої відносини. По суті, виїзна весільна церемонія – це не більше, ніж гарна бутафорія. Потурбуйтесь про ведучого вашої церемонії. У переліку послуг ДРАЦС є «виїзна реєстрація», коли досвідчений працівник приїжджає в зазначене вами місце і проводить офіційний обряд одруження. Але також ви можете підібрати іншого ведучого, що спеціалізується не тільки на проведенні, але й на організації і написанні текстів для таких церемоній. У цьому випадку, ви маєте окремо зареєструвати шлюб, а потім уже організувати виїзну церемонію. А ще, на мою думку, виїздна церемонія буде програвати одруженню в приміщенні ДРАЦС тим, що ця будівля будувалась і оздоблювалась спеціально для таких подій і навіть атмосфера у ній вже є святковою. А також тут ви будете застраховані від “проколів” ведучих, бо досвіду у працівників ДРАЦС значно більше.

Але головне, щоб і після весілля між вами залишалось чисте та справжнє кохання і взаєморозуміння. І тоді все у вас буде добре.

Галина Левицька,

начальник Вінницького міського відділу ДРАЦС

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий