Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
29 марта 2024
9,2 °C
дождь

статьи

ВЕСІЛЛЯ ВЛІТКУ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ
08 июня 2012, 00:00
ВЕСІЛЛЯ ВЛІТКУ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ

Літо, мабуть, найпопулярніша пора весілль. В цей час молоді можуть показати себе у всій красі. Багато хто також вважає, що грати весілля літом найзручніше з практичних міркувань.
Фрукти та овочі різко падають в ціні, і ваш весільний стіл не тільки буде різноманітніший, але і обійдеться дешевше. Щож до весільного столу памятайте що легкі страви та сезонне меню краще посмакують гостям, ніж важка їжа. Пишний торт можна замінити іншими солодощами та холодними десертами. Не забудьте про холодні напої, вони будуть особливо доречними зараз.

Церемонію краще запланувати на час після опівдня. Найбільша спека мине, і гостям легше та веселіше святкуватиметься. З приводу одягу то наречена влітку може втілити в життя будь-яку свою фантазію і поекспериментувати з весільним платтям. Це може бути і глибоке декольте, і сукня без рукавів або з відкритою спиною. Головне щоб сукня була з легкого та дихаючого матеріалу. Об’ємна, з цупкої тканини, вона буде тягарем для вас і зовсім не принесе задоволення. Потрібно також подбати і пролегкий костюм для нареченого, адже йому теж буде гаряче. Щодо кольору то тут краще знати що фасонів літнього весільного плаття існує багато, але колір найчастіше один - білий. Тому що це найбільш вдалий вибір для фотографій на свіжому повітрі, він відмінно буде контрастувати з основними кольорами літньої природи і вигідно виділяти наречену на будь-якому фоні. Влітку і на самому початку осені ви ризикуєте не просто злитися з безліччю інших наречених, а й простояти чимало часу в черзі до одного з пам'ятників. Щоб цього уникнути, на прогулянку варто відправлятися в самі мальовничі куточки. Можна замість прогулянки влаштувати невеликий весільний пікнік на двох. Квіти ж вибирай в залежності від настрою - милі, ніжні підкреслять жіночність, а великі, незвичайні - зроблять ваші знімки веселими і не банальними. Використовуйте соняшники, колоски або маки. Якщо ви не плануєте справжню весільну подорож, можна провести медовий місяць просто за містом.

Але не дивлячись на чималий перелік переваг, літній сезон має і свої недоліки. Так як це найпопулярніший сезон для весілля, а тому ціни на послуги тамади, оренду залу в ресторані або кафе, вбрання будуть завищені. До речі, якщо день весілля видасться сильно жарким, то молодята і гості швидко стомляться, тому намагайтесь підібрати залу з кондиціонером.

Не забувайте про найголовнішу складову успіху будь-якого весілля - це, в першу чергу ви самі і ваш настрій! Внутрішній стан і почуття один до одного, ваші непідробні емоції, усмішки і сяючі від щастя очі! Тому що, якими би професіоналами не були би ваші фотограф, тамада, музиканти за вас вінони цього зробити не зможуть. І нехай цей день буде для вас справжньою історією, зрозумілою без слів.

Галина Левицька,

начальник Вінницького міського

відділу ДРАЦС

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий